Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Een website kopen of verkopen

Soms wil een webmaster van een bepaalde site af. Bijvoorbeeld door tijdgebrek of doordat hij/zij geen interesse meer heeft in het onderwerp. Anderen willen juist graag een bestaande website kopen. Voor hen is dit artikel handig. Op deze pagina noem ik een paar sites waar je websites kunt kopen en verkopen. Je kunt terecht bij algemene (veiling)sites en bij specifieke sites die speciaal voor het aan- en verkopen van websites bedoeld zijn.

Specifieke sites

* Sitedeals.nl: bekende site onder webmasters voor het kopen en verkopen van zowel volledige websites als domeinnamen. In het subforum "Websites" kun je terecht voor het site kopen of verkopen van een site.

* TBForum: hier kun je terecht in het subforum "Vraag & aanbod". De site is minder populair dan Sitedeals en je vindt hier niet zo veel uniek aanbod. Websites die worden aangeboden op TBForum vind je vaak ook terug op Sitedeals. Desondanks is het de moeite waard om de site van tijd tot tijd te checken als je websites wilt kopen en kan het nooit kwaad je site hier ook aan te bieden als je je site te koop wilt aanbieden. Registratie is verplicht voor dit forum.

* Webhostingtalk.nl: op het webhosting forum Webhostingtalk is tevens een sectie waar bezoekers complete websites kunnen verkopen.

* Domeinforum: heeft ook een forum waar complete websites verkocht en gekocht worden. Hier moet je je ook weer registreren om het forum te kunnen bekijken. Het aanbod is beperkt. Dit forum richt zich met name op alles wat met domeinnamen te maken heeft. Als je een domeinnaam wilt kopen of verkopen dan zit je hier op de juiste plaats.

Algemene (veiling)sites

* Marktplaats: zoals voor bijna alle andere zaken kun je op Marktplaats ook terecht voor het kopen of verkopen van een site. De geschikte categorie voor websites is "Overnames" en bevindt zich in de hoofdcategorie "Zakelijke goederen".

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]