Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Contact opnemen

Op deze pagina kun je contact opnemen als je aanvullingen hebt op een van de categorieën op deze site en als je opmerkingen/suggesties hebt. Ook stel ik het op prijs als je eventuele fouten in teksten of dode links via deze weg aan mij wilt melden.

Kijk eerst even bij de FAQ hieronder voordat je een e-mail stuurt.

FAQ (Veel gestelde vragen)

* Ik heb een probleem bij het maken van mijn site. Kun je me helpen?

Helaas niet meer via e-mail. Ik geef via e-mail geen antwoord meer op vragen over webontwerp en andere zaken die bij het bouwen van je website komen kijken. Homepage-Maken.nl krijgt dagelijks vele bezoekers. Het is voor mij niet meer te doen om de stroom aan vragen die dit met zich mee brengt persoonlijk via e-mail te beantwoorden. Ik heb dat vroeger wel gedaan, maar het kost me nu veel te veel tijd. Daar komt bij dat ik de meeste dingen die ik weet over webontwerp al op deze site heb staan en het antwoord op andere vragen dus meestal ook niet weet. ;)

Stel zulke vragen over webontwerp, webpromotie, etcetera a.u.b. op één van de vele webmasterforums die op het web te vinden zijn. Deze zijn hier van nature ook beter voor geschikt.

* Ik wil een cursus/pagina van jou op mijn eigen website zetten. Mag ik dit overnemen?

Nee. Al het materiaal op Homepage-Maken.nl valt onder het auteursrecht. Zie ook de copyright-tekens onderaan de pagina's van Homepage-Maken. Ik wil niet dat deze teksten gebruikt worden op andere websites. Als dat wel zou gebeuren dan hebben bezoekers minder reden om mijn site nog te bezoeken, omdat precies hetzelfde materiaal ook ergens anders te vinden is. Je zult wel begrijpen dat het nou juist leuk is als mensen je site blijven bezoeken. Daarom geef ik hier nooit toestemming voor. Ook verspreiden gekopieerde pagina's zich als een olievlek: als er eenmaal een paar zijn denken anderen dat het kennelijk "wel mag" of dat er niks aan gedaan wordt en kopiëren ze het materiaal zelf ook.

Als je materiaal van Homepage-Maken.nl tegenkomt op een andere site dan stel ik het zeer op prijs als je me hier even een e-mail over stuurt.

* Ik heb een homepage op het Homepage-Maken.nl domein / een @Homepage-Maken.nl e-mailadres en ik heb een vraag over mijn account.

Voor vragen over de e-mail- en homepage-diensten moet je bij Moerstaal.nl zijn. De domeinnaam Homepage-Maken.nl is één van de vele Moerstaal domeinen waarop e-mailadressen en homepages aangevraagd kunnen worden. Bekijk de helpdesk van Moerstaal.nl voor meer informatie.

* Ik heb een vraag/klacht over een site op een subdomein van Homepage-Maken.nl (http://sitenaam.Homepage-Maken.nl). Kun jij de informatie verwijderen of contact opnemen met de maker?

Nee. Ik heb alleen controle over de inhoud op www.Homepage-Maken.nl. De sites op de subdomeinen van Homepage-Maken.nl zijn van gebruikers van Moerstaal.nl. Voor eventuele klachten over schending van auteursrechten e.d. kunt u dan ook terecht bij de helpdesk van Moerstaal.nl. Zij kunnen u daar verder mee helpen.

* Ik wil een link plaatsen naar je site/een pagina op je site. Is dat goed?

Ja hoor, graag zelfs! Linkcodes en banners die je eventueel kunt gebruiken staan hier.

E-mail

Dit is mijn e-mail adres:

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]