Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Bannerexchanges

Naast het aanmelden bij zoekmachines is het deelnemen aan bannerexchanges ook een goede manier om bezoekers op je site te krijgen. Plaats echter niet teveel banners op je pagina, anders wordt dit irritant voor je bezoekers.

Banneruitwisseling of bannerruil werkt ongeveer als volgt: jij plaatst een banner van iemand op jouw site en iemand anders plaatst in ruil jouw banner op zijn site. Er bestaan speciale sites die jou en die andere persoon bij elkaar brengen. Hieronder vind je een aantal van deze sites.

Ik heb een aparte tabel voor Nederlandse bannerexchanges gemaakt, want deze zijn natuurlijk ideaal als je een site hebt die in het Nederlands geschreven is.

Zoek je sites waar je gratis je eigen banner kunt maken, klik dan hier.

Nederlandse Bannerexchanges

Nederlandse Site DutchLeader: een site met meerdere promotie-tools waaronder een banneruitwisseling. De bannerexchange maakt gebruik van 468x60 banners.

Nederlandse Site iBanner: banner-exchange met vier verschillende bannerformaten die je mag gebruiken: 88*31, 100*70, 234*60 en 468*60. De ratio is 1:1 en je krijgt 1000 vertoningen voor de registratie.

Andere Nederlandse Bannerexchanges

BannerSwap.nl NlBanner

Engelstalige Bannerexchanges

Top site Link Buddies: de beste Engelstalige banneruitwisseling. Bijna alle deelnemers zijn zeer positief over deze uitwisseling. De ratio is 2:1 (dus voor elke twee banners die op jouw site getoond worden, wordt jouw banner een keer op een andere site gezet). De afmetingen van de banners zijn 468x60 pixels.

Andere Engelstalige Bannerexchanges

123Banners NEObanners Exchange-It
Exchange-ad Banner Co-Op MS-Links
Bpath Free-Banners

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]