Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Content

Hieronder vind je allerlei sites die gratis content (inhoud) aanbieden. Je kunt via het opnemen van een code in je pagina allerlei informatie op je site krijgen van de aanbieder van de content. Die informatie kan bestaan uit: nieuws, moppen, cartoons, computertips en nog veel meer.

Nederlandse Content

* Nu.nl: via Nu.nl kun je gratis nieuwsheadlines op je site plaatsen. Als een bezoeker op een van de headlines klikt dan wordt hij doorgestuurd naar de Nu.nl site, waar hij het hele artikel kan lezen. Je kunt selecteren welke soorten nieuws je op je site wilt laten zien.

* WeerOnline: via WeerOnline kun je weersverwachtingen op je site zetten. Grafisch ziet het er allemaal goed uit.

* Weathernews: weersverwachtingen en weerskaarten voor Nederland en BelgiŽ. Er zit zelfs een neerslagradar bij.

Engelstalige Content

* Freesticky: gigantisch overzicht van allerlei gratis content. Alles is ingedeeld in een soort directory met verschillende categorieŽn, onder andere: cartoons&jokes, entertainment, news headlines, software, sports en nog veel meer.

* Fact-of-the-Day: door een code op je site te plakken krijg je iedere dag een ander interessant feit met uitleg daarover op je site te zien.

* eZine Articles: een groot aanbod van artikelen over allerlei onderwerpen voor eZines of websites.

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]