Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Gratis Content

Hieronder vind je allerlei sites die gratis content (inhoud) aanbieden. Je kunt via het opnemen van een code in je pagina allerlei informatie op je site krijgen van de aanbieder van de content. Die informatie kan bestaan uit: nieuws, moppen, cartoons, computertips en nog veel meer.

Nederlandse Content

* Nu.nl: via Nu.nl kun je gratis nieuwsheadlines op je site plaatsen. Als een bezoeker op een van de headlines klikt dan wordt hij doorgestuurd naar de Nu.nl site, waar hij het hele artikel kan lezen. Je kunt selecteren welke soorten nieuws je op je site wilt laten zien.

* WeerOnline: via WeerOnline kun je weersverwachtingen op je site zetten. Grafisch ziet het er allemaal goed uit.

* Weathernews: weersverwachtingen en weerskaarten voor Nederland en BelgiŽ. Er zit zelfs een neerslagradar bij.

Engelstalige Content

* Freesticky: gigantisch overzicht van allerlei gratis content. Alles is ingedeeld in een soort directory met verschillende categorieŽn, onder andere: cartoons&jokes, entertainment, news headlines, software, sports en nog veel meer.

* Fact-of-the-Day: door een code op je site te plakken krijg je iedere dag een ander interessant feit met uitleg daarover op je site te zien.

* eZine Articles: een groot aanbod van artikelen over allerlei onderwerpen voor eZines of websites.

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]