Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Afbeeldingen

Een paar plaatjes op je website zijn vaak wel nodig. Toch moet je er niet te veel gebruik van maken, want ze nemen relatief veel ruimte in beslag en dit zorgt voor een langere laadtijd van je pagina's.

Er zijn talloze sites die images aanbieden op het web. Op deze pagina staat een kleine selectie waar je van alles kunt vinden op grafisch gebied.

De sites die hieronder genoemd worden hebben vooral normale clipart.
Zoek je bewegende plaatjes (animaties), dan kun je eens op onze pagina met gratis animaties kijken.

Normaal gesproken zit er copyright op afbeeldingen, waardoor je ze niet mag gebruiken voor je eigen pagina's.
Hieronder staan veel sites die claimen gratis afbeeldingen te bieden, maar controleer altijd of dit ook echt het geval is, en dat je ze echt op jouw site mag zetten.
Als je een plaatje wilt gebruiken op je site, sla het dan eerst op en plaats het vervolgens op je eigen webruimte bij je webhost (hoe dat moet, lees je op onze pagina over uploaden). Anders levert dit teveel dataverkeer op voor de sites die al deze plaatjes aanbieden.

Overzicht gratis afbeeldingen

Nederlandse Site Bewegende-Plaatjes: zoals de naam al doet vermoeden vind je op deze startpagina vooral sites met bewegende plaatjes. Toch zijn hier ook links naar veel gewone gifs te vinden.

* Nur-gifs.de: deze Duitse site heeft een grote collectie afbeeldingen, waaronder: dolfijnen, dinosaurussen, getallen, bomen en zonnen.

* HassleFreeClipart.com met onder meer de categorieŽn: cartoons, dieren, lichaamsdelen, geld, medisch, sport, en gereedschap. Deze site heeft geen pop-ups, wat je bij veel animatie-sites tegenwoordig helaas wel vaak ziet.

Nederlandse Site Plaatjes Magazijn: uitgebreid linkoverzicht naar allerlei sites met plaatjes. De sites zijn onderverdeeld in rubrieken als: sprookjes en stripfiguren, dieren, eten en drinken, amusement, globes, briefpapier en kleurplaten.

* Free-clipart.net: een site met een grote collectie plaatjes. De clip art is ingedeeld in onder andere deze rubrieken: onderwijs, meubels, feestdagen, landschappen, ruimte & science fiction en cartoons.

* Kneller-Gifs.de: selecteer linksbovenaan een categorie uit de drop-down lijst en de pagina met de betreffende gifs verschijnt. Met onder andere: bloemen, vuurwerk, bier, varkens, sterren, auto's en indianen.

* Webweaver's Clipart: heeft gifs in de rubrieken: bloemen & planten, oceaan & vissen, film, fantasy en reizen.

Overzicht Gratis Afbeeldingen

Classroom Clipart DK Clipart Gifs.cc
Backgrounds #1 Free Clipart Free-Graphics.com
AAA Backgrounds All Free Clipart FreeClipartNow
Phillip Martin Clipart Robins Graphics Elated ImageKits

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]