Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Logo's, knoppen, dividers, banners

Bij het maken van je pagina kan het handig zijn om een bepaald logo voor je pagina te maken. Zo is in één oogopslag duidelijk wat de titel is van je site en/of de bedoeling ervan.

Verder zijn knoppen vaak een goed instrument om je bezoekers door je pagina's te leiden.

Dividers gebruik je om bepaalde gedeelten van de site van elkaar te scheiden. Je ziet ze vaak onder de koptekst van een pagina.

Banners zijn geschikt om op je eigen of andermans site te plaatsen. Een banner wordt gebruikt om reclame te maken voor een site, om zo extra bezoekers naar de pagina te halen.

Daarom nu een paar sites die al deze webtools gratis aanbieden.
Zoek je een achtergrond voor je website? Bekijk dan ons artikel over gratis achtergronden!

Logo's, Knoppen, Dividers

Top site FreeButtons: absoluut de beste keuze als het op gratis knoppen aankomt. Je kunt kiezen uit vele verschillende sets knoppen die je gratis mag gebruiken. Wel moet je dan een link plaatsen naar FreeButtons.com, maar dit is het absoluut waard gezien de fantastische buttons die je krijgt!
Klik hier voor een uitgebreide bespreking!

* Button Maker: deze site is ideaal voor het maken van buttons van 80 x 15 pixels. Dit formaat buttons wordt vooral veel gebruikt door webloggers om aan te geven dat hun website gebruikt maakt van Blogger, geldige XHTML code gebruikt, een RSS feed heeft, etcetera. Bij Button Maker hoef je alleen aan te geven welke kleuren en tekst gebruikt moeten worden en je button wordt automatisch gemaakt!

* FlashButtons: nog een site met hele fraaie buttons door dezelfde maker als FreeButtons. Houd er wel rekening mee dat de buttons gemaakt zijn in Flash en niet alle browsers automatisch Flash ondersteunen, het overgrote deel wel trouwens. Maar weer een site van grote klasse.
Klik hier voor een uitgebreide bespreking!

* Free Website Buttons: hier vind je algemene buttons die je kunt gebruiken voor menu-items of lijsten, maar ook speciaal gemaakte buttons voor menu's. Deze zijn ook nog eens in het Nederlands beschikbaar. Al met al een hele aardige verzameling knoppen.

* MoleCola: op Molecola vind je zeer veel gratis afbeeldingen (1000+). Er zijn vooral veel mooie buttons te vinden, maar er zijn ook: bullets, borders, animaties, dividers.

* Buttonland: veel verschillende buttons op deze pagina. Op het moment negen pagina's vol met originele knoppen die je gratis mag gebruiken voor je homepage.
Klik hier voor een uitgebreide bespreking!

* Cooltext: nog een site die je originele logo's, dividers en knoppen aanbiedt. Binnen een minuut heb je ze gemaakt.

Gratis je Eigen Banners Maken

Nederlandse Site Banner-Buttonservice: hier kan je een banner laten maken met je eigen tekst. Voorwaarde is wel dat je een promotie-banner van de maker op je site plaatst.

* Addesigner.com: via Addesigner kun je gratis je eigen banner samenstellen. Wel moet je je bij Addesigner eerst laten registreren voordat je van deze dienst gebruik mag maken.

* Atomic Arts: een site waar je mooie banners en knoppen kunt maken en dit volledig gratis!

* Quickbanner: bij deze site heb je snel online een gratis banner gemaakt voor je site.

* The Banner Generator: maak je eigen gratis banners via hun templates.

* 3d Text Maker: hier kun je fraaie geanimeerde banners en teksten maken.

Overzicht andere Gratis Banner-makers

Web-Animator Little Graphics

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]