Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

.htaccess Cursus

Dit is de .htaccess cursus van Homepage-Maken. Met een .htaccess bestand kun je allerlei dingen bereiken, zoals: het maken van foutpagina's voor je site, een directory afsluiten, IP-adressen blokkeren en nog veel meer.

Bij deze cursus ga ik er wel vanuit dat je website op een Apache webserver draait! Deze server wordt wereldwijd het meest gebruikt. Kijk ook eerst na bij je webhost of .htaccess wel ondersteund wordt. Soms is dit niet het geval en soms wordt dit alleen ingeschakeld op aanvraag.

De cursus is wat anders van opzet dan de andere cursussen op Homepage-Maken. Er is geen inleiding, je kunt hieronder dus gelijk een onderwerp kiezen waarmee je aan de gang wilt. Alleen kun je het beste wel beginnen met het bovenste artikel als je nog nooit een .htaccess bestand hebt gemaakt.

Als je (gratis) webhost trouwens geen .htaccess ondersteunt dan kun je overwegen een nieuw hostingpakket te nemen. Voor het zoeken naar zo'n pakket is de Hostzoeker van WebhostingInfo.nl erg handig.

Artikelen:


Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]