Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis PHP Scripts

PHP (PHP Hypertext Preprocessor) is een server-side scripting taal. De taal is zeer krachtig en toch relatief eenvoudig te leren, vergeleken met andere server-side talen als ASP en Perl.
Op deze pagina vind je allerlei sites waar je gratis PHP scripts kunt vinden.

Als je (gratis) webhost trouwens geen PHP ondersteunt dan kun je overwegen een nieuw hostingpakket te nemen. Voor het zoeken naar zo'n pakket is de Hostzoeker van WebhostingInfo.nl erg handig.

Sites met gratis PHP Scripts

* HotScripts PHP: meer dan 2500 gratis PHP scripts op HotScripts. Je vindt er scripts voor onder andere: nieuwsbrieven, polls, database tools, zoekmachines, gastenboeken en het analyseren van webverkeer.

Nederlandse Site PHP Freakz.nl: in de Script Library van PHP Freakz vindt je allerlei scripts geschreven door de webmasters en bezoekers van de site. Je vindt er PHP scripts voor: gastenboeken, formulieren, forums, kalenders, voting scripts, wachtwoorden en nog veel meer.

Nederlandse Site PHPhulp: naast scripts vind je hier ook PHP tutorials en een discussieforum.

Nederlandstalige Site Sitemasters.be: vele scripts in rubrieken als foto gallerijen, navigatie systemen, nieuwssystemen en statistieken.

* PHP Resource Index: meer dan 500 kant-en-klare scripts die je voor je site kan gebruiken. Scripts voor bijvoorbeeld: tellers, banner rotaties, chatrooms, nieuwsmanagers, link management en homepage communities.

Nederlandstalige Site Finalwebsites: een selectie gratis PHP classes en snippets. Met onder meer een bannerrotator, winkelwagensysteem en een file upload script.

* Zend Code Gallery: selectie van meestal kleine scripts door het bedrijf achter de PHP taal: Zend Technologies.

* PHP Code Exchange: doorzoekbare index met PHP scripts. Ziet er grafisch niet mooi uit, maar je kunt er wel heel veel codes vinden.

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]