Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis DHTML Scripts

De letters DHTML staan voor: Dynamic HyperText Markup Language. DHTML is op zichzelf eigenlijk geen scripting taal. Je moet het meer zien als een combinatie van JavaScript, CSS en HTML dat je pagina's interactief kan maken. Hieronder een aantal sites waar je gratis DHTML scripts en codes kunt vinden.

Sites met gratis DHTML Scripts en Codes

* Dynamic Drive DHTML (Dynamic HTML) code library: een uitgebreide selectie van gratis DHTML scripts. Je vindt er scripts voor: DHTML menu's en navigatie-systemen, tekst effecten, klokken en spelletjes. Ook zijn er generators waarmee je onder andere DHTML drop down menu's en popups kunt bouwen.

* SimplyTheBest DHTML Scripts: onder andere scripts voor: scrollen, animaties en het verwerken van formulieren.

* DHTML Shock: heeft verschillende scripts bijvoorbeeld voor het veranderen van de scrollbars en het maken van allerlei DHTML menu's.

* Dyn-web: met DHTML scripts voor onder meer: tooltips (bijvoorbeeld 'pop-up' tekst bij plaatjes), banner rotators, slide shows en het veranderen van de tekstgrootte.

* Art DHTML Studio: een selectie van gratis DHTML scripts, waaronder: menu's, klokken, grafieken en gloeiende tekst.

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]