Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Recommenders

Via recommenders op je site kun je je bezoekers een email laten sturen naar hun vrienden en kennissen waarin ze jouw site aanbevelen. Op homepages herken je recommenders aan teksten als: "Stuur deze pagina naar een vriend!" of "Mail this page to a friend!", etcetera.

Ik gebruik zelf ook een recommend-service voor Homepage-Maken.nl, Kijk hier hoe het er uit ziet.

Er zijn redelijk veel sites die deze recommend-diensten gratis aanbieden op het web:

Top site Pass-iton.com: uitstekende recommender. De emails worden snel verstuurd en bevatten nauwelijks reclame. De registratie is eenvoudig en snel.

Een paar andere voordelen die Pass-iton onderscheiden van de concurrentie:

* Send-A-Site: de titel en kleuren van de recommender zijn aan te passen net als de HTML headers en footers. Er staat op de site dat er een reclamebanner van 468x60 getoond zal worden, maar niet waar (e-mail of recommender zelf). De voorbeeldrecommender die op de site staat is in elk geval reclame-vrij.

* Refer Me: een eenvoudige dienst. Je hoeft alleen de code in je pagina te plakken en je bent er. Het aanpassen van het formulier moet je wel voor een groot deel zelf doen, maar de instructies op de site zijn gelukkig duidelijk. Er komt geen reclame op het formulier, behalve een linkje naar de dienst zelf.

* SiteGadgets: bij SiteGadgets vind je naast een Tell-A-Friend service nog vele andere gratis diensten, onder meer: e-cards voor je site, mailing list builder, top sites, nieuws voor je site, gastenboek, download tracker (kijk hoe vaak een bepaald bestand wordt gedownload van je site), password protection pagina's en nog veel meer.

Andere Gratis Recommenders

AffiliateHQ TAF Master

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]