Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Boeken over PHP

Hieronder vind je boeken over de server-side scripting taal PHP. De nieuwste versie is PHP 5. Bij de boeken hieronder zullen dan ook vooral de boeken genoemd worden die versie vijf behandelen.

Homepage-Maken Tip

Online Opleiding PHP
Eduvision biedt PHP opleidingen op verschillende niveau's en in verschillende varianten. De basis vormt de opleiding PHP. Deze is beschikbaar in een professional variant en een mystudy (e-learning) variant. Voor de gevorderde PHP ontwikkelaar bieden wij de masterclass PHP en de opleiding advanced databases met PHP. In deze opleidingen wordt PHP op zeer geavanceerd niveau gedoceerd.

PHP Boeken

PHP6 en MySQL
PHP6 en MySQL - Het Complete HANDboek

Steve Suehring, Tim Converse, Joyce Park

Paperback, 792 pagina's

Beschrijving: Begin snel met het creŽren van dynamische webapplicaties met PHP en MySQL. Deze uitgebreide handleiding laat precies zien hoe u gebruik moet maken van dit geavanceerde open source-scriptinggereedschap en deze vooraanstaande open source-database. U leert PHP6 en MySQL door en door kennen, u verkent de ups en downs van het gebruik van open source-technologieŽn en u krijgt talloze tips en technieken aangereikt die u helpen om optimaal profijt uit dit krachtige ontwikkelingsduo te halen. Dit boek bevat uitgebreide codevoorbeelden, volledig werkende toepassingen en nog veel meer.

» PHP6 en MySQL - Het Complete HANDboek is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


PHP en MySQL voor Dummies
PHP en MySQL voor Dummies

Janet Valade

Paperback, 426 pagina's

Beschrijving: Met het succesvolle duo PHP en MySQL kunt u HTM, CSS en databasegestuurde webpagina's maken. In dit boek wordt u stap voor stap wegwijs gemaakt in de wereld van webdatabasetoepassingen. Ga aan de slag met voorbeeldtoepassingen - een productcatalogus en een besloten website- en lees alles over de installatie van een Apachewebserver, beveiliging en nog veel meer.

» PHP en MySQL voor Dummies is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus PHP 6 en MySQL
Basiscursus PHP 6 en MySQL

Victor Peters

Paperback, 277 pagina's

Inhoud: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met PHP 6 en MySQL.

PHP is een programmeertaal die in aanvulling op HTML bij uitstek geschikt is voor het bouwen van dynamische websites. En met de nieuwste versie PHP 6 gaat het programmeren nog gestructureerder en gestroomlijnder. Deze Basiscursus is ook geschikt voor gebruikers van PHP 5.

In deze Basiscursus leert u stap voor stap hoe u dynamische websites ontwikkelt.

Een greep uit de inhoud:

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de praktijk nodig hebt.

» Basiscursus PHP 6 en MySQL is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus PHP 5.4
Basiscursus PHP 5.4

Victor Peters

Paperback, 277 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze basiscursus kennis met PHP 5.4 en MySQL. PHP is een programmeertaal die in aanvulling op HTML uitstekend geschikt is voor het bouwen van dynamische websites. En met de nieuwste versie van PHP gaat het programmeren nog gestructureerder en gestroomlijnder. Deze basiscursus is overigens ook geschikt voor gebruikers van PHP 5.3 en developers-versie 6.0.

Een greep uit de inhoud:

Dit boek is voor iedereen die met PHP aan de slag wil en daarover stapsgewijs uitleg wenst.

» Basiscursus PHP 5.4 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus PHP 5
Basiscursus PHP 5

Peter Kassenaar

Paperback, 283 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met PHP 5.

PHP is een programmeertaal die dient als aanvulling op HTML en is bij uitstek geschikt voor het realiseren van dynamische websites. Met behulp van PHP is het bijvoorbeeld mogelijk interactieve formulieren te ontwikkelen, gegevens uit databases te verwerken in uw website, afgeschermde webpagina's uit databases te verwerken in uw website, afgeschermde webpagina's te maken en direct te reageren op invoer van de gebruiker.

In deze Basiscursus beschrijft Peter Kassenaar hoe u de programmeertaal PHP werkt. Vanaf de eerste installatiestappen tot een compleet bezoekersregistratiesysteem voor uw website, een gastenboek en het presenteren van gegevens uit een SQLite- en MySQL- database op uw pagina's.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

» Basiscursus PHP 5 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Het Complete Boek / PHP 5.3
Het Complete Boek / PHP 5.3

Arjan Burger & W. Tengeler

Paperback, 752 pagina's

Beschrijving: Het Complete Boek PHP 5.3 is uw definitieve gids voor PHP. Auteurs Arjan Burger en Wouter Tengeler hebben een boek afgeleverd voor zowel de beginnende als de gevorderde PHP-programmeur. U kunt bovendien gelijk aan de slag. Met de downloadbare, complete ontwikkelomgeving maakt u in een handomdraai een krachtige PHP-server van uw pc. Alle voorbeeldscripts en databases uit het boek werken direct.

Het eerste deel van het boek maakt de beginnende programmeur bekend met de basis van PHP:

Het tweede deel gaat de diepte in en behandelt onderwerpen zoals:

Dit boek wordt ondersteund door de website www.leer-php.nl. U vindt er de ontwikkelomgeving en voorbeelden. De stof voor het examen van het PHP 5 Zend-certificaat wordt in dit boek uitgebreid behandeld. Het boek gaat zelfs nog veel verder. U kunt het daarom gebruiken als hulpmiddel terwijl u voor het examen studeert.

» Het Complete Boek / PHP 5.3 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Handboek PHP 5.3
Handboek PHP 5.3

Arjan Burger

Paperback, 336 pagina's

Beschrijving: De combinatie van de programmeertaal PHP en het databasesysteem MySQL is verrassend krachtig. Deze opensourceapplicaties zijn omarmd door professionals. Met PHP/MySQL worden zeer uiteenlopende systemen gebouwd, van kleine webshops tot grote online applicaties als speurders.nl en marktplaats.nl. PHP en MySQL vormen een perfect duo.

Dit boek staat daarom in het teken van de synergie tussen PHP en MySQL. U leert gaandeweg professionele PHP-applicaties bouwen met behulp van MySQL. Rode draad door het boek is MyWebshop, de webwinkel die u zelf bouwt. Praktische voorbeelden worden toegepast op de shop. Aan het eind van de rit hebt u een volledig werkende shop gemaakt.

Tot de behandelde onderwerpen behoren:

» Handboek PHP 5.3 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Het beste van PHP en MySQL
Het beste van PHP en MySQL

Ward van der Put

Paperback, 224 pagina's

Beschrijving: Veel webdevelopers zweren bij PHP en MySQL voor het maken van websites. Met PHP kunt u uiteenlopende dingen doen: u kunt PHP gebruiken voor het weergeven van databasegestuurde webpagina's, het verwerken van ingevulde webformulieren, enzovoort. PHP werkt daarbij nauw samen met databaseserver MySQL. In dit boek staat alles wat u moet weten om een website te kunnen ontwikkelen met PHP en MySQL.

Van de basisbeginselen als expressies en syntaxis, tot meer gevorderde onderwerpen als Ajax en objectgeoriŽnteerd programmeren, alles komt aan bod. Dit boek heeft een praktische, oplossingsgerichte aanpak en staat boordevol aansprekende voorbeelden. Alle in het boek gebruikte code wordt net als op het scherm in kleur afgebeeld en is bovendien gratis beschikbaar als download. Zo kijkt u als het ware mee over de schouder van de expert.


PHP en MySQL - de basis
PHP en MySQL - de basis

Ghica van Emde Boas

Paperback, 272 pagina's

Beschrijving: PHP en MySQL zijn bijna net zo onafscheidelijk als HTML en CSS, en vrijwel onmisbaar voor databasegestuurde websites. Dit boek bespreekt de basisbeginselen van PHP en MySQL, besteedt aandacht aan effectieve ontwikkelmethoden en barst van de nuttige tips en voorbeeldtoepassingen. Deze nieuwe, geheel herziene editie is helemaal geactualiseerd voor PHP 5.3 of later en MySQL 5.

Een greep uit de inhoud:

» PHP en MySQL - de basis is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


PHP Kookboek: meer dan 300 recepten voor PHP
PHP Kookboek: meer dan 300 recepten voor PHP

Ward van der Put

Hardcover, 608 pagina's

Beschrijving: PHP is al jaren een van de meest gebruikte programmeertalen ter wereld. En hoewel de taal niet moeilijk is, zijn sommige programmeerproblemen lastig op te lossen. Met dit boek is dat verleden tijd, want al het tijdrovende zoek-, experimenteer- en testwerk is al voor u gedaan.

Dit boek is een bundeling van ruim driehonderd inspirerende recepten die u direct kunt toepassen binnen uw eigen software. Naast veelvoorkomende klassiekers bevat het boek ook een groot aantal geavanceerde technieken en oplossingen. Niet alleen wordt ieder recept duidelijk toegelicht, maar u krijgt ook de kant-en-klare code voorgeschoteld.

Het gehele boek is geschikt voor PHP 5 en PHP 6, voor MySQL 4 en MySQL 5 en voor veelgebruikte webservers zoals Apache. In afzonderlijke hoofdstukken komen de belangrijkste elementen van onder andere databases, webformulieren, e-mail, Ajax en beveiliging aan bod. U leert alles direct toepassen en uw code zal weer voor jaren actueel zijn. Of u nu een ervaren PHP-programmeur bent of een serieuze hobbyist, met dit boek kent de PHP-keuken voor u absoluut geen geheimen meer.

U bent een ervaren PHP-programmeur? Dit boek zal u veel tijd besparen. Ruim 300 programmeertoepassingen zijn reeds voor u uitgewerkt, getest en klaar voor gebruik.

U bent een beginnende PHP-programmeur? U zult van dit boek veel opsteken. Het bestuderen van de vele programmeertoepassingen en code is uiterst leerzaam.

» PHP Kookboek is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


PHP applicatieontwikkeling
PHP applicatieontwikkeling

Peter Kassenaar

Hardcover, 406 pagina's

Beschrijving: Ter vervanging van een ongestructureerde website met allerlei losse pagina's bent u op zoek naar oplossingen voor het programmeren van complete webtoepassingen. PHP applicatieontwikkeling geeft inzicht in dit proces. Leer hoe databases, configuratiebestanden en scriptpagina's tot een geÔntegreerde applicatie worden gesmeed.

Dit boek is een must voor iedereen die bij het programmeren van PHP sites betrokken is. U leert hoe bestaande code wordt verbeterd en hoe broncode goed wordt gedocumenteerd. De codevoorbeelden en technieken in dit boek kunt u zelf uitbreiden en verbeteren voor toepassing in tal van webapplicaties.

» PHP applicatieontwikkeling is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Snel op weg: PHP 5 voor gevorderden
Snel op weg: PHP 5 voor gevorderden

Larry Ullman

Paperback, 502 pagina's

Beschrijving: Een gemakkelijke, visuele manier om je verder te verdiepen in PHP 5, waarbij je aan de hand van afbeeldingen inzicht krijgt in deze programmeertaal en waarin je precies verteld wordt wat je moet doen. Geschikt als naslagwerk ? zoek op wat je nodig hebt en ga meteen aan de slag. Alle code in dit boek beschikbaar als download. Deze downloads helpen je om PHP 5 nog sneller onder de knie te krijgen. Geen langdradige verhalen; wat je moet weten wordt beknopt en duidelijk uitgelegd.

Larry Ullman is de directeur van Digital Media and Communications, Inc., een bedrijf dat gespecialiseerd is in informatietechnologie. Hij schreef Snel op weg PHP voor het World Wide Web en verschillende andere boeken over aanverwante technologieŽn. Hij werkt al sinds het begin van de jaren tachtig met computers, programmeertalen en databases.

» Snel op weg: PHP 5 voor gevorderden is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]