Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Mail Form

Met een gratis mail form (= formmail) kunnen bezoekers een formulier invullen en verzenden vanaf je website. Dit formulier wordt dan doorgestuurd naar je e-mailadres dat je bij de registratie hebt opgegeven. Er zijn veel sites die deze dienst gratis aanbieden. Hieronder een selectie.

Fraaie formulieren van Formdesk
Bij Formdesk.nl kun je een gratis formulier aanmaken. Ook kun je kiezen voor een abonnement, zodat je mailform reclame-vrij wordt! Enkele mogelijkheden van Formdesk zijn: de layout aanpassen, automatisch een bevestigings- of bedankbericht naar de bezoeker laten verzenden en invulcontroles laten uitvoeren.
Klik hier om je formulier aan te vragen!

Aanbieders Mailforms

Top site FormBuddy: grootste pluspunt bij FormBuddy is dat je de verzonden formulieren niet per se hoeft door te laten sturen naar je emailaccount. Je kunt de verzonden formulieren namelijk ook bekijken door in te loggen bij FormBuddy. Ook kun je automatisch een vooraf opgesteld bericht laten versturen naar het e-mailadres van degene die het formulier invult.

Nederlandstalige Site MyMailform: een gratis formmail in het Nederlands. Er komt wel een banner boven het formulier te staan.

Nederlandse Site MijnMailform: eenvoudig op te nemen in je pagina. Mogelijkheden zijn onder meer: het versturen van een auto-reply en het verwijzen naar een bedankpagina.

Nederlandse Site Terradon Web Service: bij Terradon kun je naast een mailform voor je site ook een nieuwsbriefdienst vinden. Gebruikers kunnen binnenkort hun zelf ontworpen formulieren gebruiken als mailform. Er wordt geen reclame aan je mailform toegevoegd.

* Responders: hier kun je zelf de vragen/velden bepalen die je je bezoekers wilt laten invullen. Je kunt maximaal 10 vragen stellen.

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]