Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Fun Stuff

Op deze pagina vind je nog wat links die niet specifiek met je website te maken hebben. Hier zie je een aantal handige en soms gewoon leuke sites.

Bewaar je Bookmarks Gratis op het Web

Het bewaren van je bookmarks op internet kan erg handig zijn, vooral als je op je werk of school links tegenkomt die je thuis wil bekijken.

Internet biedt nu zelf uitkomst. Er zijn sites waarbij je je bookmarks online op kunt slaan.

Hier volgen er een paar:

Nederlandse site Opstarter.nl: makkelijk je favorieten opslaan en beheren, ook kan er gezocht worden in verschillende zoekmachines.

Nederlandse site MyPIP: goede, gratis favorietendienst. Voordeel van MyPIP is de knop in de werkbalk van je browser waarmee je heel snel een site aan je favorieten kunt toevoegen.

* del.icio.us: hier kunnen bookmarks online bewaard worden en gedeeld worden met familie en vrienden. Daarnaast kun je browsen door de bookmarks van anderen en op deze manier nieuwe, interessante websites ontdekken.

* Backflip: één van de betere bookmark-managers vooral dankzij het overzicht van nieuwe bookmarks dat ze je via e-mail wekelijks toesturen.

* Murl: eenvoudige bookmarkdienst. Eenvoudige registratie en makkelijk te gebruiken.

Een paar persoonlijke favorieten

Goal Line Blitz: een sports management game over American Football. Je kunt spelers aanmaken en ze laten spelen voor één van de vele clubs. Je bent de manager van deze speler en kunt zijn attributen bepalen, zijn uitrusting verbeteren en nog veel meer. De wedstrijden tegen andere teams kunnen teruggekeken worden. Daarnaast kun je ook een team aanschaffen en als manager van de club optreden.

* Hattrick.org: een ander leuk online spel dat ik gespeeld heb. Je bent manager van je eigen voetbalclub en je neemt het op tegen allerlei andere managers uit Nederland en het buitenland die ook online spelen. Er zijn zelfs nationale elftallen die een WK spelen! Je kunt zelf ook gratis meespelen!

* LowLimitPoker.nl: poker verovert in snel tempo Europa. Op deze site kun je leren hoe het spel werkt en hoe je een winnende speler kunt worden. Je vindt er onder meer tips, tactieken en reviews van online pokerrooms en pokerboeken.

* Eilanden te koop: er wordt heel wat te koop aangeboden op het internet. Zo kun je op deze site je eigen privé eiland kopen.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]