Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Mailing Lists

Via een mailing list kun je je bezoekers e-mails sturen. Vaak wordt een mailing list gebruikt voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verstuur je dan om de zoveel tijd (1x per week/maand) naar de bezoekers die zich hebben aangemeld voor je mailing list. Op die manier kun je bezoekers informeren over nieuwe dingen op je site en krijg je veel terugkerende bezoekers.
Hieronder vind je een overzicht van gratis mailing list providers.

Gratis Mailing Lists

Nederlandstalige Site YourMailingListProvider.com: hele goede mailing list. Grootste voordeel is dat er geen reclame wordt toegevoegd aan de berichten die je verstuurt. Verder heeft hun site een Nederlandse versie naast de Engelstalige. Via het online beheersysteem kun je na het aanmelden je mailing list aanpassen.

Nederlandse Site Terradon Web Service: nieuwsbriefdienst met onder meer deze specificaties: accountoverzicht met het aantal abonnees en de mogelijkheid tot het versturen van HTML-nieuwsbrieven. De dienst is volledig reclamevrij en heeft een online WYSIWYG-editor ten behoeve van de HTML nieuwsbrieven.

Nederlandstalige Site Picolo: voor de gratis mailing list kan een eigen @picolo.nl e-mailadres aangemaakt worden. De e-mails die aankomen op dit adres worden dan doorgestuurd naar alle abonnees. Enkele mogelijkheden van Picolo: meezenden van attachments, discussiėren met alle abonnees, woordenfilter voor het weigeren van bepaalde e-mails en het blokkeren van e-mailadressen.

Nederlandstalige Site Enormail: gratis nieuwsbrieven versturen in je eigen stijl.

* MessageBot: nog een gratis mailing list voor het versturen van nieuwsbrieven.

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]