Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Mailing Lists

Via een mailing list kun je je bezoekers e-mails sturen. Vaak wordt een mailing list gebruikt voor een nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief verstuur je dan om de zoveel tijd (1x per week/maand) naar de bezoekers die zich hebben aangemeld voor je mailing list. Op die manier kun je bezoekers informeren over nieuwe dingen op je site en krijg je veel terugkerende bezoekers.
Hieronder vind je een overzicht van gratis mailing list providers.

Gratis Mailing Lists

Nederlandstalige Site YourMailingListProvider.com: hele goede mailing list. Grootste voordeel is dat er geen reclame wordt toegevoegd aan de berichten die je verstuurt. Verder heeft hun site een Nederlandse versie naast de Engelstalige. Via het online beheersysteem kun je na het aanmelden je mailing list aanpassen.

Nederlandse Site Terradon Web Service: nieuwsbriefdienst met onder meer deze specificaties: accountoverzicht met het aantal abonnees en de mogelijkheid tot het versturen van HTML-nieuwsbrieven. De dienst is volledig reclamevrij en heeft een online WYSIWYG-editor ten behoeve van de HTML nieuwsbrieven.

Nederlandstalige Site Picolo: voor de gratis mailing list kan een eigen @picolo.nl e-mailadres aangemaakt worden. De e-mails die aankomen op dit adres worden dan doorgestuurd naar alle abonnees. Enkele mogelijkheden van Picolo: meezenden van attachments, discussiėren met alle abonnees, woordenfilter voor het weigeren van bepaalde e-mails en het blokkeren van e-mailadressen.

Nederlandstalige Site Enormail: gratis nieuwsbrieven versturen in je eigen stijl.

* MessageBot: nog een gratis mailing list voor het versturen van nieuwsbrieven.

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]