Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Gratis Tellers

Een teller is eenvoudig op te nemen in je pagina. Het is handig als je weet hoeveel hits je pagina heeft gehad en je kunt zo ook aan je bezoekers laten zien hoeveel mensen er al op je site geweest zijn.

Daarom volgt hier een overzicht van tellers die je gratis kunt gebruiken voor je site.
N.B. op deze pagina staan alleen tellers. Deze geven direct het aantal bezoekers op je pagina weer. Bij veel tellers blijft het ook daarmee en zijn er geen statistieken beschikbaar over de bezoekers. Zoek je statistieken voor je site dan kun je beter een gratis tracker op je site zetten.

Mtrack Statistieken
Mtrack is een Nederlanse tracker en geeft je inzicht in onder meer deze bezoekersgegevens: unieke bezoekers, terugkerende bezoekers, land van bezoeker (ook regio's en steden!), gebruikte zoekmachines en zoektermen en veel info over het klikgedrag van bezoekers binnen je site.
Kijk op de site van Mtrack voor meer informatie.

Gratis Tellers

* Flash-Counter: een grafisch fraaie teller gemaakt door middel van de Shockwave Flash techniek. De teller is beschikbaar in veel verschillende stijlen en geeft op je site het aantal bezoekers weer. Daarnaast zijn er veel statistieken te bekijken, zoals: de referrers, gebruikte zoekwoorden, gebruikte browsers/besturingssystemen en de landen waar je bezoekers vandaan komen.
Klik hier voor een uitgebreide bespreking.

* E-zee Web Counters: de E-zee tellers zijn te krijgen in een groot aantal stijlen. Het aanmaken van de teller is heel makkelijk: je vult het adres in van je site en nog enkele andere gegevens, dan selecteer je een stijl waarin de teller wordt weergegeven en je klikt tenslotte op de knop onderaan de pagina om de teller-code te tonen. Deze code plak je in de pagina op de plek waar de teller getoond moet worden. Er wordt wel een tekstlink getoond onder de teller.

Overzicht andere Gratis Tellers

Free-Counters.co.uk Easy Counter Cameron's Free Counter
FreeCounterCode Bravenet Tiny Counter

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]