Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Tellers

Een teller is eenvoudig op te nemen in je pagina. Het is handig als je weet hoeveel hits je pagina heeft gehad en je kunt zo ook aan je bezoekers laten zien hoeveel mensen er al op je site geweest zijn.

Daarom volgt hier een overzicht van tellers die je gratis kunt gebruiken voor je site.
N.B. op deze pagina staan alleen tellers. Deze geven direct het aantal bezoekers op je pagina weer. Bij veel tellers blijft het ook daarmee en zijn er geen statistieken beschikbaar over de bezoekers. Zoek je statistieken voor je site dan kun je beter een gratis tracker op je site zetten.

Mtrack Statistieken
Mtrack is een Nederlanse tracker en geeft je inzicht in onder meer deze bezoekersgegevens: unieke bezoekers, terugkerende bezoekers, land van bezoeker (ook regio's en steden!), gebruikte zoekmachines en zoektermen en veel info over het klikgedrag van bezoekers binnen je site.
Kijk op de site van Mtrack voor meer informatie.

Gratis Tellers

* Flash-Counter: een grafisch fraaie teller gemaakt door middel van de Shockwave Flash techniek. De teller is beschikbaar in veel verschillende stijlen en geeft op je site het aantal bezoekers weer. Daarnaast zijn er veel statistieken te bekijken, zoals: de referrers, gebruikte zoekwoorden, gebruikte browsers/besturingssystemen en de landen waar je bezoekers vandaan komen.
Klik hier voor een uitgebreide bespreking.

* E-zee Web Counters: de E-zee tellers zijn te krijgen in een groot aantal stijlen. Het aanmaken van de teller is heel makkelijk: je vult het adres in van je site en nog enkele andere gegevens, dan selecteer je een stijl waarin de teller wordt weergegeven en je klikt tenslotte op de knop onderaan de pagina om de teller-code te tonen. Deze code plak je in de pagina op de plek waar de teller getoond moet worden. Er wordt wel een tekstlink getoond onder de teller.

Overzicht andere Gratis Tellers

Free-Counters.co.uk Easy Counter Cameron's Free Counter
FreeCounterCode Bravenet Tiny Counter

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]