Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Linkpartners

Hieronder vind je links naar pagina's die ook een link naar deze site hebben opgenomen.

* Hosting ervaringen: een site met hosting ervaringen en reviews door de klanten van webhostingbedrijven. De webhosters worden gerangschikt op basis van de beoordelingen van de bezoekers. Voeg zelf ook een review toe over je eigen webhost!

* Webhosting Info.nl: nieuws en artikelen over webhosting en domeinnamen. Ideaal voor mensen die op zoek zijn naar webhosting voor hun site en voor hen die op de hoogte willen blijven van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

* Bewegende Plaatjes: Bewegende-Plaatjes.nl is een startpagina voor animaties. De beste Nederlandse en buitenlandse sites staan vermeld in handige categorieën.

* A1 Boulevard: grote startpagina met rubrieken die georganiseerd zijn op provincie-niveau.

* Tellertest.com: uitgebreide vergelijking van tellers voor homepages. De tellers die getest worden zijn allen gratis, bieden statistieken en werken zonder server-side scripting.

* Leejoo's Webhebbies: op deze site kun je alles vinden om van je website een succes te maken.

* Websitemaken.be: biedt alles voor het maken, beheren en promoten van je website via tutorials, javascripts, php scripts en meer informatie.

* Websitebegin.nl: startpagina speciaal voor webmasters. Met onder meer de rubrieken: HTML, PHP, Photoshop, promotie en (gratis) hosting.

* Gratis Software Site: goede informatie over allerlei gratis software, onder meer op het gebied van pc beveiliging, video bewerking en zakelijke software.

* Sitemasters.be: voor beginnende en professionele webmasters. Je vindt er complete scripts, uitgebreide tutorials en een forum.

* Hoe doe je dat: artikelen met computertips, zowel voor beginners als gevorderden.

* StartMee.nl: een webpagina maken helemaal gratis en zonder enige kennis van HTML.

* Cursus.startpagina.nl: vele links naar allerlei cursussen. Met onder andere computer cursussen, taalcursussen, economie cursussen en hobby cursussen.

* Downloadscripts.nl: download allerlei soorten php scripts en verdien geld met je website. Veel gratis scripts en enkele uitgebreide scripts die betaald zijn.

* MyV.nl: gratis service waar je gemakkelijk en snel je eigen internetpagina kan maken. Alsof je in Word zit te typen.

* Programmeer.startpagina.nl: dochterpagina met allerlei links naar sites met informatie over programmeren. Met onder meer de rubrieken: Microsoft .NET, Visual Basic, CGI en ASP.

* Anouksweb: van alles om je op gang te helpen met je eigen website: makkelijke webtooltjes, spellen, websitepromotie en nog veel meer.

* WebmasterStartpagina.nl: de enige echte Nederlandse startpagina voor en door webmasters.

* WebSonic.nl: een handige website waar van alles te vinden is voor de webmaster. Je vindt er o.a. Scripts, Fonts, Gifjes, Avatars, Clipart en nog veel meer handige dingen. Je kunt je site ook opgeven voor de Site van de week Award en de WebSonic Top 50. Verder is er een forum voor PC en Website problemen.

* Internet.startkabel.nl: portaal voor internet gerelateerde onderwerpen als webhosting, e-mail, homepage maken, online tools en informatie.

* Webselect: provider vergelijking. Het access, virtuele hosting, emailonly, co-located, reseller en dedicated hosting providers overzicht van Nederland.

* Meidenstart: een startpagina speciaal voor meiden.

* StartNederland: vele duizenden links naar startportalen, portaalafdelingen en grote onafhankelijke informatieve sites, richting Nederland. StartNederland.nl wijst Nederland de weg op internet...

* De webmasters-startpagina van Nederland: alles wat webmasters nodig hebben voor hun site.

* Gratis Computercursussen: honderden links naar gratis online tutorials.Jouw link op deze pagina?

Wil je hier ook genoemd worden met jouw site?
Dat kan. Je website moet dan wel voldoen aan een aantal criteria:

  1. De site richt zich op dezelfde doelgroep als Homepage-Maken: mensen die een eigen site willen maken of al hebben
  2. In de Nederlandse taal geschreven
  3. De site bestaat al geruime tijd en bevat voldoende inhoud van goede kwaliteit.
  4. Minimaal 100 unieke bezoekers per dag
  5. De link naar deze site moet op een redelijke plaats staan, dat wil zeggen hij moet goed te vinden zijn. Normaal gesproken is dit geen probleem, ik wil alleen meestal geen links ruilen met websites die honderden links op één pagina hebben staan. Daarom is dit criterium opgenomen.
  6. De link die je plaatst moet een directe link zijn naar www.Homepage-Maken.nl. Dus geen redirects via je eigen site of links in JavaScript. Gewone <a href=""> links dus.
  7. Alsjeblieft eerst de link plaatsen naar www.Homepage-Maken.nl voordat je mailt. Dit voorkomt onnodig heen-en-weer e-mailen. HTML codes en banners die je kunt gebruiken (hoeft dus niet) kun je hier vinden

* Wat nog belangrijk is om te weten is dat iedere site in principe in aanmerking komt voor slechts één vermelding binnen Homepage-Maken.nl. Dus als je site al is opgenomen in een van de rubrieken met webtools (animaties, afbeeldingen, awards, etcetera) dan kom je niet in aanmerking voor nog een extra link op de pagina met linkpartners. Ook behoud ik het recht voor om een linkpartneraanvraag op een relevante andere pagina van Homepage-Maken te plaatsen in plaats van op de linkpartnerpagina. Bijvoorbeeld: als een animatie-site een linkpartneraanvraag doet dan zal ik die site waarschijnlijk opnemen op de animatie pagina en niet hier.

* Bij het e-mailen van de link kan je een tekstje toevoegen van maximaal 20 woorden die bij de link komt te staan als beschrijving.

* Voor de link zelf gebruiken we alleen de officiële naam van de site. We plaatsen geen afwijkende linkteksten.

Voldoet je site aan het bovenstaande en wil je linkpartner worden, stuur dan een e-mail naar:

Als je website niet aan deze eisen voldoet dan kun je natuurlijk nog altijd gewoon een link plaatsen naar www.Homepage-Maken.nl. Kijk op deze pagina voor banners en linkcodes die je kunt gebruiken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]