Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Gratis Zoekmachines

Met een zoekmachine op je site, kun je bezoekers je site laten doorzoeken op bepaalde trefwoorden. Dit kan een handige toevoeging zijn zeker als je site groot begint te worden. Op deze pagina vind je een paar gratis zoekmachines die je op je site kunt zetten.

Overzicht Gratis Zoekmachines

Top site Atomz Express: de beste gratis zoekmachine voor je site. Bij Atomz kun je de zoekmachine het meest aanpassen aan je site, zo kun je de zoekresultaten aanpassen en heb je ook controle over de zoekopties.
Nog wat andere details over Atomz:

* PicoSearch: een hele goede zoekmachine. Net als bij Atomz zijn hier de zoekresultaten en zoekopties te configureren, alleen zijn bij Atomz de mogelijkheden wat groter. PicoSearch werkt verder simpel en snel.
Wat andere punten:

* FreeFind: zoekmachine die in ieder geval Engels ondersteunt. Hoe het zit met andere talen weet ik niet. Je kunt de zoekresultaten configureren.
Meer details:

* siteLevel: geen software of programmeerkennis vereist. Er wordt wel reclame geplaatst op de pagina's met zoekresultaten.

* FusionBot: deze zoekmachine kan een sitemap samenstellen nadat hij je site ge´ndexeerd heeft. Zo hebben bezoekers een goed overzicht van wat er zich allemaal op je site bevindt.

* SpaceSurfer MiniSearch: ook MiniSearch is een gratis dienst. Beperkingen wat betreft de indexering van pagina's kan ik niet ontdekken. Reclame zie ik niet, behalve een linkje naar MiniSearch zelf op de resultatenpagina's. Het uiterlijk van de resultatenpagina's is een beetje aan te passen (keuze uit een paar lettergrootten, achtergrondkleuren en venstergrootten) en je kunt er ook een eigen logo plaatsen.

Lees ook:

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]