Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Zoekmachines

Met een zoekmachine op je site, kun je bezoekers je site laten doorzoeken op bepaalde trefwoorden. Dit kan een handige toevoeging zijn zeker als je site groot begint te worden. Op deze pagina vind je een paar gratis zoekmachines die je op je site kunt zetten.

Overzicht Gratis Zoekmachines

Top site Atomz Express: de beste gratis zoekmachine voor je site. Bij Atomz kun je de zoekmachine het meest aanpassen aan je site, zo kun je de zoekresultaten aanpassen en heb je ook controle over de zoekopties.
Nog wat andere details over Atomz:

* PicoSearch: een hele goede zoekmachine. Net als bij Atomz zijn hier de zoekresultaten en zoekopties te configureren, alleen zijn bij Atomz de mogelijkheden wat groter. PicoSearch werkt verder simpel en snel.
Wat andere punten:

* FreeFind: zoekmachine die in ieder geval Engels ondersteunt. Hoe het zit met andere talen weet ik niet. Je kunt de zoekresultaten configureren.
Meer details:

* siteLevel: geen software of programmeerkennis vereist. Er wordt wel reclame geplaatst op de pagina's met zoekresultaten.

* FusionBot: deze zoekmachine kan een sitemap samenstellen nadat hij je site ge´ndexeerd heeft. Zo hebben bezoekers een goed overzicht van wat er zich allemaal op je site bevindt.

* SpaceSurfer MiniSearch: ook MiniSearch is een gratis dienst. Beperkingen wat betreft de indexering van pagina's kan ik niet ontdekken. Reclame zie ik niet, behalve een linkje naar MiniSearch zelf op de resultatenpagina's. Het uiterlijk van de resultatenpagina's is een beetje aan te passen (keuze uit een paar lettergrootten, achtergrondkleuren en venstergrootten) en je kunt er ook een eigen logo plaatsen.

Lees ook:

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]