Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Polls

Met een Poll kun je de mening van je bezoekers over iets vragen, bijvoorbeeld over wat er verbeterd kan worden aan je site. Er zijn veel sites die gratis polls aanbieden voor je site. Hieronder een selectie.

Top site OpinionPower: OpinionPower is het beste, omdat ze vier verschillende soorten gratis polls aanbieden. Zo kun je een vraag stellen met twee keuzemogelijkheden, met meerdere selecties, met tien keuzemogelijkheden en kun je zelfs meerdere vragen stellen in een poll.

* Freepolls.com: eenvoudige gratis poll. Er komt een klein logo van Freepolls onderaan je poll te staan en er wordt ook reclame getoond op de resultatenpagina.

* Sparklit: biedt heel veel webtools, waaronder een gratis poll. Je kunt het uiterlijk van je poll aanpassen aan het design van je site. De poll heeft wel reclame.
Daarnaast heeft Sparklit nog veel meer gratis webtools, onder andere: een survey, forum, counter, gastenboek en een mailform.

* Pollhost: je kunt tot 15 polls tegelijk aanmaken. Je kan maximaal 10 antwoordmogelijkheden voor een vraag ingeven. Er is keuze uit drie pollsoorten (tower voting box, drop down box, horizontal voting box) en je kunt de kleuren en het lettertype van de poll aanpassen.

Andere Gratis Polls

GlobalGuestPoll Alxnet Pliner.net
MindMeter International Voting EZpolls

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]