Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Gratis Polls

Met een Poll kun je de mening van je bezoekers over iets vragen, bijvoorbeeld over wat er verbeterd kan worden aan je site. Er zijn veel sites die gratis polls aanbieden voor je site. Hieronder een selectie.

Top site OpinionPower: OpinionPower is het beste, omdat ze vier verschillende soorten gratis polls aanbieden. Zo kun je een vraag stellen met twee keuzemogelijkheden, met meerdere selecties, met tien keuzemogelijkheden en kun je zelfs meerdere vragen stellen in een poll.

* Freepolls.com: eenvoudige gratis poll. Er komt een klein logo van Freepolls onderaan je poll te staan en er wordt ook reclame getoond op de resultatenpagina.

* Sparklit: biedt heel veel webtools, waaronder een gratis poll. Je kunt het uiterlijk van je poll aanpassen aan het design van je site. De poll heeft wel reclame.
Daarnaast heeft Sparklit nog veel meer gratis webtools, onder andere: een survey, forum, counter, gastenboek en een mailform.

* Pollhost: je kunt tot 15 polls tegelijk aanmaken. Je kan maximaal 10 antwoordmogelijkheden voor een vraag ingeven. Er is keuze uit drie pollsoorten (tower voting box, drop down box, horizontal voting box) en je kunt de kleuren en het lettertype van de poll aanpassen.

Andere Gratis Polls

GlobalGuestPoll Alxnet Pliner.net
MindMeter International Voting EZpolls

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]