Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Gratis Email

Hier kun je een overzicht vinden van een groot aantal gratis email providers op het web. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen gewone email en POP email. Met pop3 kun je je e-mail ophalen via programma's als Outlook Express en Eudora en ze vervolgens off-line lezen.

Overzicht Gratis Email

Nederlandse Site Moerstaal: biedt de keuze uit 1000+ verschillende domeinnamen voor je e-mailadres. Een erg handige, gratis dienst. Je kunt hieronder direct je gratis e-mailadres aanvragen!


Nederlandse Site CheckJeMail.nl: dit is een dienst waarmee je je e-mail van verschillende mailadressen kunt gebruiken, overal ter wereld en altijd. Dit kan bij CheckJeMail door slechts één keer in te loggen. Ook krijg je de beschikking over onder meer een @CheckJeMail.nl e-mailadres, 15mb webspace, contactpersonen en een agenda.


Hotmail Yahoo mail FastMail.fm
Mail.com AOL Mail My Way.com
SoftHome AsiaMail Mail.be
Hushmail BigString Excite.nl

Overzicht Gratis POP3-Email

* Gmail: de e-maildienst van Google. Je krijgt hier de beschikking over een enorme hoeveelheid ruimte, zodat je eigenlijk al je e-mail kunt bewaren. Gmail is te gebruiken als webmail dienst, maar je kunt je mail ook lezen op je eigen computer door gebruik te maken van de POP3 of IMAP-optie. Hoe dat precies moet, staat allemaal beschreven in de duidelijke documentatie van Gmail. Er zit een goede spamfilter ingebouwd in Gmail. Er worden wel tekstadvertenties getoond.

Hot pop GMX.com Mail Bluebottle Email
Gawab Inbox.com Lavabit

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]