Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis Email

Hier kun je een overzicht vinden van een groot aantal gratis email providers op het web. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen gewone email en POP email. Met pop3 kun je je e-mail ophalen via programma's als Outlook Express en Eudora en ze vervolgens off-line lezen.

Overzicht Gratis Email

Nederlandse Site Moerstaal: biedt de keuze uit 1000+ verschillende domeinnamen voor je e-mailadres. Een erg handige, gratis dienst. Je kunt hieronder direct je gratis e-mailadres aanvragen!


Nederlandse Site CheckJeMail.nl: dit is een dienst waarmee je je e-mail van verschillende mailadressen kunt gebruiken, overal ter wereld en altijd. Dit kan bij CheckJeMail door slechts één keer in te loggen. Ook krijg je de beschikking over onder meer een @CheckJeMail.nl e-mailadres, 15mb webspace, contactpersonen en een agenda.


Hotmail Yahoo mail FastMail.fm
Mail.com AOL Mail My Way.com
SoftHome AsiaMail Mail.be
Hushmail BigString Excite.nl

Overzicht Gratis POP3-Email

* Gmail: de e-maildienst van Google. Je krijgt hier de beschikking over een enorme hoeveelheid ruimte, zodat je eigenlijk al je e-mail kunt bewaren. Gmail is te gebruiken als webmail dienst, maar je kunt je mail ook lezen op je eigen computer door gebruik te maken van de POP3 of IMAP-optie. Hoe dat precies moet, staat allemaal beschreven in de duidelijke documentatie van Gmail. Er zit een goede spamfilter ingebouwd in Gmail. Er worden wel tekstadvertenties getoond.

Hot pop GMX.com Mail Bluebottle Email
Gawab Inbox.com Lavabit

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]