Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Gratis Iconen

In dit artikel vind je een overzicht van sites waar je gratis iconen kunt downloaden. Deze kun je gebruiken op je website, maar ook voor de desktop van je computer. Zo kun je zelf bepalen welke iconen gebruikt worden voor een bepaald programma.

Sites met gratis iconen

* Icon Archive: heeft meer dan 7000 iconen voor de Macintosh en Windows. Onder andere deze rubrieken: muziek, hardware, food, nature, sci-fi en tv&movie.

* Zeldman's Free Icons: hier vind je 460 aparte iconen die je kunt gebruiken voor Windows, Mac en Unix desktops. Ook kun je ze natuurlijk op gebruiken op je website.

* Icons Plus: iconen voor Windows en Mac die je in bepaalde setjes kunt downloaden. Heeft deze categorieŽn: comic book people, sci-fi people, tv&movie people en cartoon&objects.

* IconFactory: een hele goede site met zeer veel informatie over het maken van iconen. Ook staan er links naar pagina's waar je iconen kunt downloaden. Daar vind je ook gratis iconen die geschikt zijn voor Windows XP en de Mac. Deze site is vooral ideaal als je zelf iconen wilt gaan maken. Je vindt er handige software en uitgebreide documentatie over hoe je te werk moet gaan.

* CoolArchive Iconen: een directory met meer dan 4000 gratis iconen in 125 verschillende categorieŽn, onder andere: animals, holidays, faces, folders, sport, games, simpsons en vlaggen.

* IconStreet: een beperkt aantal sets met iconen die je gratis kunt downloaden. Ze zijn wel van een goede grafische kwaliteit.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]