Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Gratis Naam Animaties

Veel mensen zijn op zoek naar naamanimaties: leuke animaties waarin je voornaam uitgebeeld wordt. Vaak worden de naamanimaties gebruikt als signature in een e-mail, maar ook worden ze wel op persoonlijke websites geplaatst. Vooral bij sites waar je een persoonlijke pagina kunt aanmaken, zoals bijvoorbeeld CU2.nl is zoiets leuk.

Hieronder bekijken we een aantal sites waar je gratis naamanimaties kunt vinden. Bij één van deze sites is vast ook jouw naam wel te vinden.

Sites met Naam Animaties

* Cosmic's Naam Animaties: zeer groot overzicht van allerlei naamanimaties. Echt allerlei namen zijn te vinden, van Ada tot Zulema. ;) De namen zijn alfabetisch gerangschikt, zodat je makkelijk animaties voor je eigen naam terug kunt vinden.

* Free Bird Naam-Animaties: wat minder uitgebreid als de vorige site, maar toch zijn ook hier veel animaties voor vele verschillende voornamen te krijgen.

* Anna's Naamanimaties: alfabetisch gerangschikte naamanimaties. Op de site zijn ook nog allerlei andere animaties te krijgen.

* Allerlei Naam Animaties: animaties voor veel verschillende namen, alleen zijn de animaties vaak hetzelfde.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]