Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Gratis Prijsvragen

Op deze pagina vind je sites die een prijsvraag hebben waar je gratis aan mee mag doen. Zo heb je de kans om een paar mooie prijzen te winnen. Ik probeer zoveel mogelijk om hier prijsvragen te plaatsen van grote websites die een betrouwbare indruk maken.

Prijsvragen

* RTL Prijsvraag: op de site van RTL vind je ook een gratis prijsvraag waarmee je van alles kunt winnen.

* Wereldwijzer: heeft een maandelijkse prijsvraag met iedere maand kans op een nieuwe prijs.

Prijsvragen met antwoorden

* Prijzenzolder.nl: elke dag zijn hier nieuwe, gratis prijsvragen te vinden met antwoorden. De site heeft ook een RSS feed, zodat je makkelijk op de hoogte kunt blijven van nieuwe prijsvragen.

* PrijZ.nl: als je nog andere prijsvragen zoekt dan die van hierboven dan moet je eens op PrijZ.nl kijken. Daar worden dagelijks de nieuwste prijsvragen toegevoegd aan de site. Niet alleen dat, je krijgt er vaak ook nog het goede antwoord op de prijsvraag bij! Met behulp van deze site kun je je winstkansen behoorlijk vergroten.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]