Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Originele Promotiemiddelen

In dit artikel worden vier originele methoden besproken waarmee je je site kunt promoten. De standaardmethoden als: het aanmelden bij zoekmachines en het uitwisselen van links met andere sites laat ik hier dus buiten beschouwing.

Forum Beginnen

Het beginnen van je eigen forum kan je veel terugkerende bezoekers opleveren, omdat ze regelmatig kijken of er nieuwe berichten op het forum staan. Verder geeft het je bezoekers de gelegenheid met elkaar te discussiėren en vragen aan elkaar te stellen.

Natuurlijk moet het onderwerp van je site wel geschikt zijn voor een forum. Als je een forum op een persoonlijke homepage zet waar alleen een paar foto's staan en wat gegevens over jezelf, dan zul je niet veel activiteit krijgen op je forum. Een forum hoeft je geen geld te kosten, er zijn diverse gratis forums beschikbaar. Klik hier voor een paar gratis forums.

Deelnemen aan Forums

Ook kun je forums zoeken die hetzelfde onderwerp hebben als jouw site en daar dan deelnemen aan de discussies. Vaak mag je bij forums een signature plaatsen, hier zet je dan een link naar je site in met een tekstje erbij. Je moet altijd eerst kijken of dit toegestaan is! Voordeel van deze methode is dat de bezoekers van dit forum dezelfde doelgroep is als jouw site, de bezoekers zullen dus vaak geinteresseerd zijn in je site.

Nieuwsbrief Beginnen

Via een nieuwsbrief kun je je bezoekers op de hoogte brengen van het laatste nieuws over je site. Als de bezoekers lezen dat er wat nieuws is verschenen op je site wat hen interesseert, gaan ze naar je site om dit te lezen. Er zijn diverse diensten beschikbaar waar je een gratis nieuwsbrief kunt beginnen. Ik noem er hier een: Server.com
Kijk op onze pagina met gratis nieuwsbrieven voor andere diensten.

Signature in je E-mails

Een andere manier om je site te promoten is het toevoegen van een signature aan je emails. Hierin plaats je dan een link naar je site met een beschrijving. In Outlook Express doe je dat via: Extra->Opties->Handtekeningen. Hier kun je dan je signature intypen.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]