Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Gratis Achtergronden voor je Website

In dit artikel bespreek ik een paar sites waar je gratis achtergronden voor je website kunt vinden. Natuurlijk kun je zelf ook een achtergrond maken met een grafisch programma, zoals bijvoorbeeld Paint Shop Pro of Photoshop. Als je daar geen tijd voor hebt of je kunt niet zo goed met grafische programma's overweg dan kun je op zoek gaan naar een gratis achtergrond op een van de volgende sites.

Sites voor een Gratis Achtergrond

* Absolute Background Textures Archive: een hele grote collectie (4000+) met gratis achtergronden voor je web site. De achtergronden zijn gesorteerd op kleur, zodat je sneller een achtergrond kunt vinden die goed bij je de rest van je homepage past. De achtergronden hebben allemaal verschillende texturen.

* Graphics by Shawna: hier vind je complete setjes graphics, waaronder ook achtergronden. Je moet wel een link plaatsen naar de site als je de plaatjes gebruikt voor je eigen site.

* WindyWeb Achtergrond: de achtergronden zijn ingedeeld in verschillende rubrieken met onder meer: dieren, school, bloemen, religieus, sport, vakantie en regenbogen.

* Free-Backgrounds: vele achtergronden in onder andere deze rubrieken: feestdagen, natuur, artistiek, klassiek en texturen.

* Boogie Jack's Free Graphics: heeft naast achtergronden ook gratis banners en buttons. Er zijn achtergronden met een balk aan de linkerkant van de pagina en er zijn "full page" achtergronden.

* BackGroundCity: onderverdeeld in thema's als: muziek, verjaardag, sport en de ruimte. Sommige achtergronden hebben texturen en patronen.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]