Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Gratis Citaten voor je site

Je bent vast wel eens citaten tegengekomen op een andere site. Iedere keer als je een andere pagina bekeek, kreeg je ook een ander citaat te zien. Zoiets kan je ook eenvoudig in je eigen site opnemen. Dat kan door middel van een script dat je zelf moet draaien op de server, maar er zijn ook sites die je dat werk uit handen nemen. In dit artikel bekijken we een paar sites (remote hosts) waar je terecht kunt voor gratis citaten voor op je site.

Sites met gratis Citaten

* The Quotations Page: je kunt de Engelstalig quotes makkelijk op je eigen site laten zien door een JavaScript code in je pagina te plakken. Je kunt kiezen uit de "Quotes of the Day" en de "Motivational Quotes of the Day".

* Quote Machine: gewoon even de URL van je site invullen en de gewenste breedte van het vakje met de quote en je krijgt de code die je in de pagina moet plakken.

* BrainyQuote Quote of the Day: er kan gekozen worden uit vijf verschillende quotes in de categorieŽn liefde, kunst, humor, natuur en algemeen.

* On Your Site: ook de dienst Quotables van On Your Site werkt door middel van een Java applet. De kleur van de randen van het vak waar de citaten in staan, kun je aanpassen.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]