Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Gratis Smileys voor je Site of Forum

Iedereen kent wel smileys. Je komt ze tegen op websites, gastenboeken en je ziet ze vooral vaak op allerlei forums. In dit artikel bespreek ik een paar sites waar je gratis smileys kunt downloaden, zodat je ze ook voor je eigen site of forum kan gaan gebruiken.

Sites met Animated Smileys

Allereerst wat websites waar je animated smileys kunt vinden. Deze smileys bewegen dus. Het geeft vaak een leuk effect, maar te veel smileys maken het al snel te druk en vertragen de pagina. Gebruik er dus nooit te veel.

Nederlandse Site Smilies.nl: vooral bewegende smileys op Smilies.nl. Ze zijn ingedeeld in verschillende rubrieken, waaronder: vrolijk, boos, feest, treurig, dieren, brutaal, duivels en fantasie.

Nederlandse Site Smileys.nl: een mix van bewegende en stilstaande smileys op Smileys.nl. De smileys zijn ingedeeld naar het formaat. Er zijn pagina's voor kleine, middelgrote en grote smileys.

* Free Animated Smileys: zes pagina's met animated smileys die je gratis kunt downloaden.

* Smiley Face Graphics: veel animated smileys hier, maar ook wat stilstaande. Met onder meer: vlaggen (USA) en vlinders.

Sites met Standaard Smileys

Nu wat sites met "normale" stilstaande smileys. Deze smileys maken een pagina minder onrustig dan animated smileys en meestal zijn ze ook wat compacter, waardoor ze sneller laden.

Nederlandse Site Emofaces.nl: fraaie Nederlandse site met honderden, vooral stilstaande, smileys. De smileys zijn wel vrij groot en daardoor minder geschikt voor forums. Wel erg leuk om ergens op je eigen site te gebruiken. Let wel op de voorwaarden: je mag de smileys niet gebruiken voor commerciŽle doeleinden. Je mag ze wel gebruiken voor persoonlijke toepassingen, maar je moet dan wel een link naar Emofaces.nl plaatsen.

* My Smilies: mooie en grote site met vooral stilstaande, kleine smilies. Ze zijn ideaal voor het gebruik op forums. Smileys in onder andere deze categorieŽn: boos, verdrietig, dieren, brillen, geschokt, slaperig en knipogen.

* Smiley Collector: deze site bevat niet alleen een selectie smileys die je kunt downloaden, je vindt er nog allerlei andere informatie over smileys, zoals: foto's, quotes, verhalen, verzamelaars, gedichten en een quiz.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]