Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Hoeveel bezoekers zijn er nu online?

Er zijn een paar gratis diensten waarmee je kunt zien hoeveel bezoekers er momenteel op je site zijn. Veel webmasters vinden het leuk om hun bezoekers te laten zien hoeveel andere mensen er op dat moment op de site zijn.

Hieronder vind je een overzicht van websites waar je deze dienst gratis kunt aanvragen voor je eigen site. Daaronder staat een aantal links naar scripts voor diegenen die iets dergelijks liever op hun eigen server willen draaien.

Aantal bezoekers online: Online Diensten

Nederlandse Site W.I.E.: Wie Is Er? gratis dienst van Ilse Media. Je kunt zien wie er momenteel op je homepage zijn door een lijstje dat je op je site kunt plaatsen. Het leuke van W.I.E. is dat de bezoeker ook zijn naam kan opgeven en dat deze naam elke keer op het lijstje verschijnt als hij/zij opnieuw je site bezoekt.

Nederlandse Site Con-nect: users-on-site: nadat je de code op je site gezet hebt, verschijnt er een klein balkje met daarin het aantal bezoekers die nu op je site zijn.

Aantal bezoekers online: Scripts

PHP: * HotScripts-> Real Time Counters: een aantal PHP scripts verzameld op HotScripts waarmee je kan zien hoeveel bezoekers er momenteel online zijn.

CGI (Perl): HotScripts-> Perl Real Time Counters: hier vind je Perl scripts voor tellers die het aantal bezoekers op je site in real-time weergeven.

ASP: HotScripts-> ASP Real Time Counters: een paar scripts in ASP voor het aantal bezoekers op je homepage in real-time.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]