Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Gratis Wenskaarten voor op je site

Wenskaarten zijn erg populair op het web. Praktisch iedereen heeft er wel eens een verstuurd of ontvangen. Leuk is dat je zelf ook eenvoudig e-cards kunt aanbieden op je eigen site. Zo kun je je bezoekers een kaart laten versturen naar hun vrienden en kennissen. Het is een leuke extra voor veel websites en ook iets waar veel bezoekers voor terug zullen komen.

Hieronder vind je websites waar je zulke wenskaarten voor je eigen site kunt aanvragen.

Waar kun je deze dienst aanvragen?

* 123 Greetings: makkelijk wenskaarten aanbieden op je site door het invoegen van een HTML code. Je kunt de pagina aanpassen zodat deze goed bij de rest van je site past. Je kunt zelfs je eigen plaatjes toevoegen, zodat bezoekers deze ook kunnen gebruiken voor hun e-card. De bezoeker kan de kaart naar meerdere mensen tegelijk sturen en kan een muziekje toevoegen.

* Electronic-Greetings: aardige greeting cards voor speciale dagen als Kerst, Nieuwjaar en moederdag, daarnaast ook meer algemene kaarten. Leuk is dat je ook statistieken kunt bekijken over het aantal kaarten dat verstuurd is vanaf je site in een bepaalde periode.

* The PCman: selectie kaarten voor onder meer: Valentijnsdag, Halloween en verjaardagen.

* Bravenet: Bravenet heeft ook een wenskaartendienst bij haar gratis webtools zitten. Je kunt je eigen achtergronden en kleuren kiezen. Ook kun je zien hoeveel kaarten er verstuurd zijn vanaf je website.

Wenskaarten Scripts

Tot slot plaats ik nog een lijstje met wenskaarten scripts. Deze scripts moet je installeren op je site om je bezoekers kaarten te laten versturen. Dit is dus voor de wat verder gevorderde webmaster.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]