Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Boeken over Dreamweaver

Hier vind je boeken over het programma Dreamweaver CS6 van Adobe. Ook staan er nog boeken over de vorige Dreamweaver versies - Dreamweaver CS5 en Dreamweaver CS4.

Dreamweaver is een professionele WYSIWYG editor waarmee websites gemaakt kunnen worden.

Homepage-Maken Tip

Cursus Dreamweaver
Tijdens de cursus dreamweaver leert u in twee dagen uw weg vinden in Dreamweaver. Met dit veelzijdige programma bent u in staat om de basis van het webdesign te beheersen. Ook zal in de workshop aandacht besteed worden aan CSS en Templates.

Dreamweaver CS6 Boeken

Handboek Dreamweaver CS6
Handboek Dreamweaver CS6

Peter Kassenaar

Paperback, 429 pagina's

Beschrijving: Adobe Dreamweaver CS6 staat bekend als een van de krachtigste programma's om websites mee te ontwikkelen; veel professionals gebruiken deze software. In Dreamweaver CS6 is onder meer het opzetten en instellen van nieuwe sites sterk vereenvoudigd zodat u nog sneller aan de slag kunt. De meegeleverde voorbeeld-sjablonen voor paginaontwerp helpen u snel op weg.

Verder is Dreamweaver CS6 zowel voor beginners als gevorderde webdesigners de eerste keuze voor het ontwerpen van nieuwe websites of het bijhouden van bestaande sites. Dreamweaver biedt brede ondersteuning voor moderne technieken als het werken met Web 2.0, AJAX en contentmanagementsystemen, zoals WordPress en Joomla.

In dit Handboek laat Peter Kassenaar u aan de hand van vele praktische voorbeelden en workshops zien hoe u snel een professioneel ogende website opzet en onderhoudt. Daarbij wordt ook uitgebreid stilgestaan bij achterliggende ontwerptechnieken en de workflow rond het maken van een site.

Handboek Dreamweaver CS6 behandelt de Nederlandse versie van Dreamweaver voor pc en Mac, maar vanwege de opzet is het ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versie.

» Handboek Dreamweaver CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Adobe Dreamweaver CS6 Classroom in a Book
Adobe Dreamweaver CS6 Classroom in a Book
(+DVD)
(Engelstalig!)
Adobe Creative Team

Paperback, 427 pagina's

Beschrijving: Creative professionals seeking the fastest, easiest, most comprehensive way to learn Adobe Dreamweaver CS6 choose 'Adobe Dreamweaver CS6: Classroom in a Book' from the Adobe Creative Team. The 15 project-based lessons in this book show you step by step everything you need to know to work in Dreamweaver CS6. You'll learn to create a professional website without having to write code by hand.

This completely revised CS6 edition also covers HTML5, CSS3, and media queries for responsive web design. The book also shows how to create HTML-based headings, paragraphs, lists, and tables; insert graphics and Photoshop Smart Objects; add links to text and images; apply cascading styles sheets; and customize the Dreamweaver workspace. You'll also learn to add interactive elements to your sites, such as HTML5-compatible video and animation, get guidance for working with code, and finally publish a finished site to the Web.

The companion DVD includes all lesson files so you can work along with the book, as well as, two hours of free video tutorials from 'Adobe Dreamweaver CS6 Learn by Video'.

» Adobe Dreamweaver CS6 Classroom in a Book is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Dreamweaver CS5 Boeken

Basiscursus Dreamweaver CS5
Basiscursus Dreamweaver CS5

Peter Villevoye

Paperback, 284 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Dreamweaver CS5.

Dit boek is een uitstekend begin voor het leren werken met een nieuw medium en met een nieuw gereedschap. Het web is relatief gezien een gloednieuw medium en groeit als kool. En de gereedschappen groeien mee. Adobe Dreamweaver CS5 is het toonaangevende programma voor het bouwen, onderhouden en beheren van websites. Het programma biedt vele beproefde technieken en methoden (zoals het strikt werken met HTML en CSS) en haakt met de nieuwe versie CS5 in op populaire andere systemen (zoals WordPress, Joomla en Drupal).

Dreamweaver is zodoende een grandioze gereedschapskist vol technische ťn creatieve hulpmiddelen. Waardevol, mits in goede handen... Hobbyisten, studenten maar zeker ook professionals zullen daarom baat hebben bij deze Basiscursus vol praktische aanwijzingen en essentiŽle achtergronden. Of je nu meer visueel of juist technisch bent ingesteld. Dreamweaver (en zo ook dit boek) biedt voor iedereen een bruikbare basis om een website te maken.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs en op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de praktijk nodig hebt.

» Basiscursus Dreamweaver CS5 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Handboek Dreamweaver CS5
Handboek Dreamweaver CS5

Peter Kassenaar

Paperback, 438 pagina's

Beschrijving: Adobe Dreamweaver CS5 is een krachtig gereedschap om websites mee te ontwikkelen; veel professionals maken gebruik van deze software. Dreamweaver CS5 is zowel voor beginners als gevorderde webdesigners de eerste keuze als het gaat om het ontwerpen van nieuwe websites of het bijhouden van bestaande sites. Dreamweaver biedt brede ondersteuning voor moderne technieken als het vormgeven en opmaken met Web 2.0 en AJAX.

In het 'Handboek Dreamweaver CS5' laat Peter Kassenaar u aan de hand van vele praktische voorbeelden en workshops zien hoe u snel een professioneel ogende website opzet en onderhoudt. Daarbij wordt ook uitgebreid stilgestaan bij achterliggende ontwerptechnieken en de workflow rond het maken van een site.

Tot de behandelde onderwerpen behoren:

Dit boek is gebaseerd op de Nederlandse versie van Dreamweaver CS5, maar is door de opzet ook te gebruiken bij de Engelse versie van de software. Het boek is zowel geschikt voor Windows als Macintosh.

» Handboek Dreamweaver CS5 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Dreamweaver CS5 voor Dummies
Dreamweaver CS5 voor Dummies

Janine Warner

Paperback, 417 pagina's

Beschrijving:Ga snel aan de slag en maak prachtige websites!

Of je nu een doorgewinterde professional bent of een nieuweling op het gebied van webdesign,dit is de snelste manier om aan de slag te gaan met Dreamweaver CS5. Raak vertrouwd met de talrijke functies van het programma,van de basisvaardigheden tot de nieuwste webtechnologieŽn, en ontwerp de website die je altijd al wilde hebben. Leef je uit met stijlen, sjablonen en rollover-afbeeldingen en maak de blits met multimedia!

» Dreamweaver CS5 voor Dummies is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Dreamweaver CS4 Boeken

Handboek Dynamische Websites met Dreamweaver
Handboek Dynamische Websites met Dreamweaver

Peter Kassenaar

Paperback, 313 pagina's

Beschrijving: Adobe Dreamweaver is een krachtig programma om websites mee te ontwikkelen. Veel webprofessionals maken gebruik van deze toepassing. Behalve voor het maken van sites met statische inhoud is Dreamweaver echter ook buitengewoon geschikt voor het programmeren van dynamische websites. Dit betekent dat de gegevens in de site niet in de afzonderlijke webpagina's zijn opgenomen, maar afkomstig zijn uit een achterliggende database.

Het doel van het 'Handboek Dynamische websites met Dreamweaver' is u te leren hoe u websites programmeert die hun gegevens uit een database halen en in real time op het web publiceren. Zo kunt u straks gegevens dynamisch in uw webpagina's verwerken, klant- of gebruikersgegevens in uw databases opslaan, zoekbewerkingen uitvoeren en delen van de site beveiligen door ze af te schermen met een gebruikersnaam en wachtwoord (login-systemen). Het gebruik van databases opent verder tal van mogelijkheden voor sites met discussieforums, e-commerce, weblogs en meer.

Tot de behandelde onderwerpen behoren:

Dit boek is te gebruiken bij de Nederlandse en de Engelse versies van Dreamweaver CS3 en CS4.

» Handboek Dynamische Websites met Dreamweaver is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Handboek Dreamweaver CS4
Handboek Dreamweaver CS4

Peter Kassenaar

Paperback, 429 pagina's

Beschrijving: Adobeís Dreamweaver CS4 is een krachtig gereedschap om websites mee te ontwikkelen; veel professionals maken gebruik van deze software. Met de snel voortschrijdende inzichten in de wereld van het webdesign, heeft Adobe deze nieuwe versie volledig bijgewerkt, zodat de software op de laatste ontwikkelingen aansluit. Zo biedt Dreamweaver CS4 ondersteuning voor technieken als CSS AP, Web 2.0 en AJAX.

In dit 'Handboek' laat Peter Kassenaar u aan de hand van vele praktische voorbeelden en workshops zien hoe u snel en eenvoudig een professioneel ogende web-site opzet en onderhoudt. Daarbij wordt ook uitgebreid stilgestaan bij achterliggende ontwerptechnieken.

Tot de behandelde onderwerpen behoren:


Adobe Dreamweaver CS4: Classroom in a book
Adobe Dreamweaver CS4: Classroom in a book

Adobe Creative Team

Paperback, 278 pagina's

Beschrijving: De snelste en meest complete manier om te leren werken met Adobe Dreamweaver CS4!

Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiŽle serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

'Adobe Dreamweaver CS4 Classroom in a Book' behandelt in elf lessen de belangrijkste mogelijkheden van Dreamweaver. Het bevat talloze tips en technieken die u helpen productiever te werken met Adobe Dreamweaver CS4. U leert snel een indrukwekkende website te maken en om te gaan met css, interactiviteit, formulieren en nog veel meer. U kunt het boek van begin tot eind doorwerken of alleen die lessen lezen waarin u geÔnteresseerd bent. Voor gebruikers van de Engelse versie is achter in het boek een handige woordenlijst opgenomen.

Inclusief cd met lesbestanden. De software Adobe Dreamweaver CS4 is niet inbegrepen bij dit boek.

» Adobe Dreamweaver CS4: Classroom in a book is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus Dreamweaver CS4
Basiscursus Dreamweaver CS4

Peter Villevoye

Paperback, 286 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Adobe Dreamweaver CS4.

Dreamweaver CS4 is het toonaangevende programma voor het bouwen, onderhouden en beheren van websites.

In deze basiscursus leert u hoe u goede webpagina's en websites ontwikkelt. U leert pagina's te voorzien van lijsten, afbeeldingen, tabellen en menu's en er is aandacht voor meer complexe technieken zoals gedragingen en Spryframeworks. Deze basiscursus behandelt ook de nieuwe gebruikers-interface en gaat uitgebreid in op ontwerpen met CSS.

CS4 is de afkorting van Creative Suite 4. Dat betekent dat Dreamweaver deel uitmaakt van een verzameling bij elkaar horende creatieve programma's, waaronder Flash, Illustrator, InDesign en Photoshop.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs en op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

» Basiscursus Dreamweaver CS4 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Adobe Dreamweaver CS4 Het Complete HANDBoek
Adobe Dreamweaver CS4 Het Complete HANDBoek

Joseph Lowery

Paperback, 1093 pagina's

Beschrijving: Als u dynamische websites wilt maken met Dreamweaver is dit het juiste boek. Van de basisprincipes van Dreamweaver tot wat nieuw is in CS4 en van jQuery tot webwidgets, dit boek verschaft u de stapsgewijze details die u nodig hebt om te slagen. Leer hoe u verbinding maakt met live databases, hoe u werkt met XML, Spry, Ajax en Adobe Air, hoe u Fireworks inschakelt, video's invoegt en pagina's produceert die echt in het oog springen.

Bij dit boek hoort een Engelstalige website. Hier vindt u begeleide audio-en videolessen, voorbeeldcode, twee bonushoofdstukken en voorbeelden van alle projecten in dit boek.


Dreamweaver CS4 - de basis
Dreamweaver CS4 - de basis

Patrick Petersen

Paperback, 264 pagina's

Beschrijving: Met Dreamweaver CS4 kunt u snel professionele interactieve websites bouwen. Het toepassen van technieken als frames, lagen en interactieve effecten is met Dreamweaver erg eenvoudig. In dit boek komen de indrukwekkende mogelijkheden van Dreamweaver - inclusief de nieuwste functies van CS4 - uitgebreid aan bod. De uitleg wordt toegelicht met relevante voorbeelden en cases.

Een greep uit de inhoud:

» Dreamweaver CS4 - de basis is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Leer jezelf Professioneel Dreamweaver CS4
Leer jezelf Professioneel Dreamweaver CS4

Erwin Olij

Paperback, 396 pagina's

Beschrijving: Dreamweaver CS4 is een krachtig gereedschap om websites mee te ontwikkelen; veel professionals maken gebruik van deze software. Met de snel voortschrijdende inzichten in de wereld van het webdesign, heeft Adobe deze nieuwe versie volledig bijgewerkt, zodat de software op de laatste ontwikkelingen aansluit. Zo biedt Dreamweaver CS4 volledige ondersteuning voor Cascading Style Sheets en Asynchronous JavaScript And XML (Ajax). Aan de hand van gedetailleerde uitleg laat Dreamweaver-expert Erwin Olij u zien hoe u professioneel ogende websites opzet en onderhoudt. Daarbij wordt uitgebreid stilgestaan bij achterliggende ontwerptechnieken.

Tot de behandelde onderwerpen behoren:

Dit boek behandelt de Nederlandse versie van Dreamweaver CS4, maar het is vanwege de opzet ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versies.

» Leer jezelf Professioneel Dreamweaver CS4 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]