Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Boeken over Microsoft Excel 2010

Hier staat een aantal boeken over het spreadsheet programma van Microsoft: Excel 2010. Met dit programma kunnen allerlei gegevens worden bewerkt, opgeslagen en gepresenteerd. De boeken op deze pagina zijn met name geschikt voor beginnende Excel gebruikers. Ook staan er boeken over de vorige versie, Microsoft Excel 2007, op deze pagina.

Excel 2010 Boeken

MS Excel 2010 Basis NL
MS Excel 2010 Basis NL

Broekhuis Publishing

Paperback, 288 pagina's

Beschrijving: Bent u een beginnende gebruiker van MS Excel 2010? Of wilt u uw huidige kennis van MS Excel verdiepen? Met deze uitgave leert u uitgebreid omgaan met de functies van Excel. Door de heldere structuur bepaald u zelf het tempo en leert u alleen wat u op dat moment wilt leren. Met de vele gratis oefeningen, tips en voorbeelden uit de praktijk leert u snel en gemakkelijk de benodigde vaardigheden voor basisgebruik van Excel. Door de complete index is dit boek ook prima te gebruiken als naslagwerk.

Leerdoelen:

» MS Excel 2010 Basis NL is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2010 Het Complete HANDboek
Excel 2010 Het Complete HANDboek

John Walkenbach

Paperback, 837 pagina's

Beschrijving: De beste manier om te leren werken met Excel 2010 is met de hulp van 'Mr. Spreadsheet', John Walkenbach. Als Excel-goeroe, Microsoft MVP (Most Valuable Professional) en schrijver van alle voorgaande edities van het complete HANDboek Excel, biedt John Walkenbach honderden= pagina's vol technieken, tips en trucs voor beginners en gevorderde gebruikers van Excel. Ontdek wat nieuw is in Excel 2010, leer handigheidjes die u nog niet kende, maak optimaal gebruik van het lint en krijg de nieuwste ins en outs onder de knie met behulp van dit handboek dat iedere gebruiker van Excel moet hebben.

» Excel 2010 Het Complete HANDboek is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basishandleiding Excel 2010
Basishandleiding Excel 2010

Anton Aalberts

Paperback, 112 pagina's

Beschrijving: Microsoft Excel is het meest gebruikte rekenprogramma ter wereld. De mogelijkheden van Excel 2010 zijn onbeperkt, maar echt aan de slag gaan met rekenbladen en grafieken is een kunst en kunde. Deze 'Basishandleiding' is overzichtelijk, beknopt en ongelooflijk praktisch. Onmisbaar voor iedereen die snel en simpel het onderste uit de kan wil halen met Excel 2010.

» Basishandleiding Excel 2010 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Het Complete Boek: Excel voor professionals
Het Complete Boek: Excel voor professionals

Wim de Groot

Paperback, 672 pagina's

Beschrijving: Microsoft Excel vervult in kleine en grote bedrijven een belangrijke rol bij het dagelijkse kantoorwerk. Met het programma valt veel tijdwinst te behalen, zeker als u er efficiŽnt mee kunt werken - en daar zit vaak de kneep. Excel is zo enorm veelzijdig dat vrijwel niemand alle mogelijkheden kent. Daardoor blijft een deel van de kracht van Excel onbenut.

'Het Complete Boek: Excel voor professionals' brengt daar verandering in. Het is geschreven om te laten zien hoe Excel werkt. U leert niet alleen wat u moet doen, maar ook waarom. Het boek bevat duizend formules met heldere uitleg, waardoor u elk voorbeeld kunt vertalen naar uw eigen situatie en de techniek kunt toepassen in uw werkzaamheden.

In het eerste hoofdstuk wordt uw kennis van de basisprincipes opgefrist en daarna gaat het boek de diepte in. Behandeld worden onder meer:

» Het Complete Boek: Excel voor professionals is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basisboek Excel 2010
Basisboek Excel 2010

Visual Steps bv

Paperback, 293 pagina's

Beschrijving: Het rekenprogramma Microsoft Excel 2010 is een gebruiksvriendelijk programma dat talloze mogelijkheden biedt voor allerlei toepassingen. In 'Basisboek Excel 2010' leert u zowel de basisbeginselen van het programma, als enkele geavanceerde functies. Door de stap voor stap-instructies zijn alle handelingen eenvoudig uit te voeren. Dit praktische boek is zeer geschikt voor thuis of in cursusverband. Kortom: een onmisbaar boek voor op kantoor, op school en thuis!

Let op: u moet zelf beschikken over het programma Excel 2010 om met dit boek te kunnen werken.

Een greep uit de onderwerpen:

Let op: de gratis Starter-versie bevat niet alle besproken opties. De schermafbeeldingen in dit boek zijn gemaakt met Excel 2010 op een Windows 7-pc. Het programma Excel 2010 werkt op een Windows XP- of Windows Vista-pc identiek, dus kunt u dit boek ook met die combinatie gebruiken.

» Basisboek Excel 2010 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus Excel 2010
Basiscursus Excel 2010

Jolanda Toet

Paperback, 328 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Excel 2010.

Excel is een van de meest gebruikte rekenprogramma's. Excel 2010 heeft meer manieren om informatie te analyseren, te beheren en te delen ten opzichte van de voorgaande versies. Er zijn nieuwe tools voor het analyseren en visueel voorstellen van data. Ook kunt u uw bestanden gemakkelijk op het web plaatsen en ze tegelijk met andere online bewerken.

Met deze Basiscursus leert u al doende Excel 2010 kennen. Van de elementaire basistechnieken wordt u naar het opzetten van rekenmodellen geloodst. U leert gebruik te maken van formules en functies. U leert hoe een goede opmaak de gegevens beter interpreteerbaar maken. Het maken en fraai vormgeven van grafieken komt uiteraard ook aan bod. Daarnaast leert u hoe u grote lijsten met gegevens kunt hanteren door te sorteren, groeperen of een filter te gebruiken. Ook maakt u kennis met draaitabellen.

Naast de oefeningen komt u regelmatig een praktijkopdracht tegen waarin u het geleerde nog eens kunt toepassen. Door een goed register is het boek ook als naslagwerk te gebruiken.

Alle basisvaardigheden die u nodig hebt, worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met groot aantal oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

» Basiscursus Excel 2010 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2010 - de basis
Excel 2010 - de basis

Ward van der Put

Paperback, 252 pagina's

Beschrijving: In 'Excel 2010 - de basis' van Ward van der Put maakt u uitgebreid kennis met de belangrijkste mogelijkheden van Excel 2010. U leert alle basisvaardigheden om snel en eenvoudig uw administratie op orde te krijgen. De stapsgewijze oefeningen maken u vertrouwd met de meest voorkomende functies en mogelijkheden van Excel. Ook de interface van het programma komt natuurlijk aan bod. Als extraatje kunnen bovendien alle voorbeeldbestanden gratis gedownload worden van de website bij deze serie.

Een greep uit de inhoud:

» Excel 2010 - de basis is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2010 - Step by Step
Excel 2010 - Step by Step

Curtis Frye

Paperback, 350 pagina's

Beschrijving:De slimme methode om stap voor stap met Excel 2010 te leren werken.

Leren was nog nooit zo gemakkelijk! U bepaalt zelf het tempo en leest alleen wat u op dat moment wilt weten. Als u wilt, kunt u de stapsgewijze instructies op de voet volgen met behulp van de oefenbestanden op de cd-rom. Door de taakgerichte aanpak, het uitgebreide trefwoordenregister en een handige woordenlijst is dit boek ook prima te gebruiken als naslagwerk.

Dankzij dit boek kunt u in een handomdraai:

Rechtstreeks van de maker van Excel 2010 zelf!

Op de cd-rom bij dit boek vindt u:

» Excel 2010 - Step by Step is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2007 Boeken

Basisboek Excel 2007 voor gevorderden
Basisboek Excel 2007 voor gevorderden

Visual Steps

Paperback, 256 pagina's

Beschrijving: Aan de hand van praktische voorbeelden kennismaken met geavanceerde functies.

Microsoft Excel biedt talloze mogelijkheden voor allerlei toepassingen. Als Excel-gebruiker kent u ongetwijfeld enkele van de krachtige rekenfuncties. Minder bekend zijn de keuzelijsten en zoekopties waarmee u snel en efficiŽnt handige overzichten en kostenberekeningen kunt samenstellen. En wist u dat u in Excel vastgelegde informatie kunt gebruiken voor het maken van draaitabellen? Hiermee kunt u specifieke relaties tussen de geselecteerde gegevens weergeven. Ook het rekenen met datums en tijden is een handige optie van Excel.

In 'Basisboek Excel 2007 voor gevorderden' worden deze onderwerpen en diverse andere interessante functies van Excel aan de hand van praktische voorbeelden stap voor stap uitgelegd. U werkt in dit boek met oefenbestanden en leert zo in vlot tempo geavanceerde functies van Excel kennen.

Let op: Om dit boek door te kunnen werken moet u beschikken over het programma Excel 2007.

Met dit boek leert u onder andere:

» Basisboek Excel 2007 voor gevorderden is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2007 Step by Step + CD-ROM
Excel 2007 Step by Step + CD-ROM

Curtis Frye

Paperback, 342 pagina's

Beschrijving: Leren was nog nooit zo gemakkelijk! U bepaalt zelf het tempo en leest alleen wat u op dat moment wilt weten. Als u wilt, kunt u de stapsgewijze instructies op de voet volgen met behulp van de oefenbestanden op de cd-rom. Door de taakgerichte aanpak, het uitgebreide trefwoordenregister en een handige woordenlijst is dit boek ook prima te gebruiken als naslagwerk.

Dankzij dit boek kunt u in een handomdraai:

» Excel 2007 Step by Step + CD-ROM is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus Excel 2007
Basiscursus Excel 2007

Jolanda Toet

Paperback, 310 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Excel 2007.

Excel is een van de meest gebruikte rekenprogramma's. De bediening van Excel 2007 is drastisch gewijzigd ten op zichte van de vorige versie. In deze Basiscursus wordt aandacht besteed aan de bediening, het gebruik van de nieuwe bestandsindeling en andere vernieuwingen zoals Office-thema's. Dit boek is daarom niet alleen interessant voor de nieuwe, beginnende gebruiker maar ook voor diegene die al met Excel werkt.

Met dit boek leert u al doende Excel 2007 kennen. Van de elementaire basistechnieken wordt u naar het opzetten van rekenmodellen geloodst. U leert gebruik te maken van formules en functies. U leert hoe een goede opmaak de gegevens beter interpreteerbaar maken. Het maken en fraai opmaken van grafieken komt uiteraard ook aan bod. Daarnaast leert u hoe u grote lijsten met gegevens kunt hanteren door te sorteren, groeperen of een filter te gebruiken. Ten slotte maakt u kennis met draaitabellen.

Naast de oefeningen komt u regelmatig een praktijkopdracht tegen waarin u het geleerde nog eens kunt toepassen. Door een goed register is het boek ook als naslagwerk te gebruiken.

Alle basisvaardigheden die u nodig heeft, worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met groot aantal oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt.

» Basiscursus Excel 2007 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2007 voor Dummies
Excel 2007 voor Dummies

G. Harvey

Paperback, 352 pagina's

Beschrijving: Ontdek hoe u grafieken maakt, gegevens ordent in spreadsheets, rekent met formules en nog veel meer!

Dit boek geeft u alle handige tips en wetenswaardigheden om snel met Excel vertrouwd te raken. Voor u tot tien kunt tellen, speelt u met draaitabellen, kunt u goochelen met werkbladen, schudt u analyses uit je mouw en fabriceert u fantastische formules. Wat u ook wilt doen in Excel: op dit boek kunt u rekenen.

Greg Harvey, directeur van Mind Over Media, is auteur van talloze computerboeken en een ervaren docent. De Voor Dummiesboeken vindt hij geweldig, omdat hij dan voor zijn favoriete publiek schrijft en veel humor kan gebruiken.

» Microsoft Excel 2007 Voor Dummies is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Excel 2007 Het Complete HANDboek
Excel 2007 Het Complete HANDboek

John Walkenbach

Paperback, 936 pagina's

Beschrijving: Of u nu al een ervaren Excel-gebruiker bent of het programma net leert kennen, leer van de ervaren leermeester en Microsoft MVP, 'Mr. Spreadsheet', John Walkenbach hoe u het meeste haalt uit deze nieuwe versie van Excel. Alle zeven delen van het boek gaan diep in op alle speerpunten. Wat uw ervaringsniveau ook is, u vindt wat u nodig hebt in de honderden voorbeelden, technieken en tips in dit uitgebreide naslagwerk.

» Excel 2007 Het Complete HANDboek is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Microsoft Excel 2007 Basis NL
Microsoft Excel 2007 Basis NL

Broekhuis Publishing

Paperback, 310 pagina's

Beschrijving: De cursusboeken van Broekhuis Publishing bieden de mogelijkheid op een efficiŽnte en praktijkgerichte wijze te leren omgaan met computerprogramma's.

U wordt 'hands-on' door de handelingen geleid met uitleg, oefeningen en veel duidelijke illustraties. Alle onderwerpen worden geÔllustreerd aan de hand van duidelijke praktische oefeningen. De bestanden die u hiervoor nodig heeft kunt u op elk moment downloaden van Internet.

Als u met cijfers werkt en deze op een gestructureerde wijze wil vastleggen en bewerken, kunt u dat uitstekend op een computer met Microsoft Excel. Dit cursusboek is speciaal bedoeld voor het werken met Excel 2007 (Nederlandse versie).

Met dit boek leert u o.a.:

» Microsoft Excel 2007 Basis NL is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]