Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Boeken over Frontpage

Hier vind je een aantal boeken die speciaal over Frontpage gaan. Frontpage is de bekende commerciŽle What You See Is What You Get-editor van Microsoft. De nieuwste versie van het programma is Frontpage 2003.

Frontpage Boeken

Microsoft Office Handboek Frontpage 2003 + CD-ROM
Microsoft Handboek FrontPage 2003 + CD-ROM

Jim Buyens

Paperback, 1032 pagina's

Recensie: U kent FrontPage en nu wilt u alles weten over versie 2003? Dan is dit uw boek. Het Microsoft Handboek FrontPage 2003 bevat honderden tijdbesparende tips, aanwijzingen voor probleemoplossing en handige methoden om moeilijkheden te omzeilen. Alle informatie wordt overzichtelijk aangeboden.

Onderwerpen die aan bod komen:

Verder leert u hoe u een eigen webserver laat draaien, hoe u macro's en scripts schrijft en broncode in HTML, XML en programmeertalen bewerkt en hoe u databasegestuurde portals ontwerpt die draaien onder Microsoft Windows SharePoint Services.

Op de bij het boek behorende cd-rom vindt u:

» Microsoft Handboek FrontPage 2003 + CD-ROM is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basiscursus FrontPage 2003
Basiscursus FrontPage 2003

Peter Kassenaar

Paperback, 287 pagina's

Recensie: In deze Basiscursus leest u stap voor stap hoe goede webpagina's en -sites met FrontPage worden ontwikkeld. Ook als u nog nooit een website gemaakt hebt kunt u met dit boek aan de slag. U leert pagina's opmaken met lijsten, afbeeldingen en tabellen en hoe de pagina's van uw site in een logische structuur met elkaar worden verbonden (hyperlinks). Ook de meer complexe FrontPage-vaardigheden als Thema's, DHTML-effecten en het publiceren van uw website worden besproken.

Alle basisvaardigheden die u nodig hebt, worden stapsgewijs op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de dagelijkse praktijk nodig hebt!

» Basiscursus FrontPage 2003 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


MS Frontpage 2003 NL
MS Frontpage 2003 NL

Broekhuis Publishing

Paperback, 184 pagina's

Recensie: Het cursusboek MS Frontpage 2003 NL is beknopt en overzichtelijk, waardoor het zeer geschikt is voor zelfstudie. Stap voor stap worden de diverse onderwerpen behandeld. Zo leert u met het cursusboek MS Frontpage 2003 NL Frontpage verkennen, interessante websites en webpaginas maken, verbinden en opmaken, speciale effecten en frames toevoegen en de websites onderhouden en publiceren. Dankzij de vele praktische oefeningen, die gratis en onbeperkt zijn te downloaden via Internet, en de talrijke afbeeldingen kunt u deze vaardigheden op ontspannen wijze eigen maken.

Het MS Frontpage-pakket kent vele verborgen tips trucs die een wereld van gemak aan u biedt wanneer u ze heeft geleerd met het cursusboek. Broekhuis is een welbekend en gewaardeerd Training Instituut, dat cursusboeken heeft ontwikkeld gebaseerd op jarenlange ervaring. Profiteer van deze expertise en maak gebruik van de heldere en gestructureerde uitleg, waarbij leesbaarheid en gebruiksgemak voorop staan.


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]