Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Boeken over Photoshop

Op deze pagina vind je een selectie van boeken over het grafisch programma Photoshop CS6. Photoshop is één van de meest gebruikte grafische programma's ter wereld. Het is ontwikkeld door Adobe. De CS6 versie is de opvolger van Photoshop CS5. De letters CS staan voor Creative Suite. Naast boeken over de meest recente versie vind je hier ook nog boeken over de CS5 en CS4 versies.

Photoshop CS6 Boeken

Adobe Photoshop CS6 Classroom in a Book
Adobe Photoshop CS6 Classroom in a Book + CD-ROM

Adobe Creative Team

Paperback, 411 pagina's

Beschrijving: Met Classroom in a Book, de succesvolle serie met praktijkgerichte werkboeken voor softwaretraining, krijgt u de functies van Adobe-software snel onder de knie. Classroom in a Book biedt wat geen enkel ander boek of trainingsprogramma biedt: een officiële serie trainingen ontwikkeld door experts bij Adobe zelf.

'Adobe Photoshop CS6 Classroom' in a Book behandelt in veertien lessen de belangrijkste mogelijkheden van Adobe Photoshop, 's werelds beste software voor beeldbewerking. U leert bijvoor beeld hoe u digitale foto's retoucheert, lagen en maskers gebruikt, door de werkruimte navigeert en foto's voorbereidt voor het scherm en drukwerk. U maakt kennis met de nieuwste functies in CS6 en leert nuttige technieken voor het stroomlijnen van uw werkzaamheden en het presenteren van foto's. Dankzij talloze tips, bijdragen van experts en aansprekende voorbeelden wordt u een productieve en ervaren gebruiker van Photoshop. U kunt het boek van begin tot eind volgen of alleen die lessen lezen waarin u geïnteresseerd bent. Voor gebruikers van de Engelse versie is achterin een handige woordenlijst opgenomen.

Leer digitale foto's corrigeren en verbeteren, fotocomposities maken en webafbeeldingen ontwerpen. Ontdek de werking van het mixerpenseel, speciale kwasten en omgevingsgevoelige gereedschappen. Bewerk video's en manipuleer 3D-afbeeldingen in Photoshop CS6 Extended.

Inclusief cd met lesbestanden. De software Adobe Photoshop CS6 is niet inbegrepen bij dit boek.

» Adobe Photoshop CS6 Classroom in a Book + CD-ROM is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Leer jezelf Professioneel...Adobe Photoshop CS6
Leer jezelf Professioneel...Adobe Photoshop CS6

Erwin Olij

Paperback, 482 pagina's

Beschrijving: Veel ontwerpers, fotografen en grafici kiezen voor Adobe Photoshop vanwege de kwaliteit van het beeldbewerkingsprogramma. Photoshop kan veel, en met de CS6-versie kan weer meer dan met haar voorgangers. Dit boek meemt u mee de diepte in. Nieuwe en bestaande opties worden uitgebreid behandeld. Er is ook aandacht voor de extra functies en gereedschappen van Photoshop CS6 Extended, de uitgebreide versie van Photoshop CS6.

Tot de besproken onderwerpen behoren:

Dit boek behandelt de Nederlandse versie van Adobe Photoshop CS6 en kijkt naar de videofuncties van Adobe Photoshop CS6 Extended. Het boek is vanwege de opzet ook geschikt voor gebruikers van Windows en Mac OS X.

» Leer jezelf Professioneel...Adobe Photoshop CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Handboek Adobe Photoshop CS6
Handboek Adobe Photoshop CS6

André van Woerkom

Paperback, 492 pagina's

Beschrijving: Adobe Photoshop is sinds jaar en dag de standaard op het gebied van beeldbewerking. Zeker op het professionele vlak heeft het programma zijn sporen verdiend. Echter, ook steeds meer thuisgebruikers ontdekken het plezier van werken met Photoshop. De nieuwste editie, versie CS6, kent weer een groot aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Ontdek de oneindige mogelijkheden van Photoshop en doe dat aan de hand van de talloze verrassende voorbeelden in dit Handboek.

Tot de behandelde onderwerpen horen:

Dit volledig in kleur gedrukte boek behandelt de Nederlandse versie van Photoshop voor pc en Mac. Vanwege de opzet is het ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versie.

» Handboek Adobe Photoshop CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Creatief met Adobe Photoshop CS6
Creatief met Adobe Photoshop CS6

Joke Beers-Blom

Hardcover, 376 pagina's

Beschrijving: Als u digitale foto's maakt, dan weet u maar al te goed dat het resultaat zelden honderd procent geslaagd is. Kleine onzuiverheden, een storend element in de achtergrond, verkeerde belichting enzovoort kunnen de kwaliteit van uw foto's naar beneden halen. Met Adobe Photoshop CS6, de populaire beeldbewerkingsoftware, hebt u een haast oneindige hoeveelheid gereedschappen en mogelijkheden ter beschikking om het beste uit uw gemaakte foto's te halen. Het programma dient echter niet alleen om noodzakelijke correcties uit te voeren. U gebruikt Photoshop ook om leuke, artistieke of creatieve dingen te doen met uw beelden!

Photoshop CS6 is een heel omvangrijk programma en hulp bij het gebruik ervan zal u zeker van pas komen. Met het boek Bewuster en beter creatief met Adobe Photoshop CS6 hebt u de ideale gids in handen.

» Creatief met Adobe Photoshop CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Quickgids Photoshop CS6
Quickgids Photoshop CS6

Johan Elzenga

Paperback, 128 pagina's

Beschrijving: In deze Quickgids maakt u kennis met Photoshop CS6, hét professionele fotobewerkingsprogramma. Na de introductie tot Bridge en Camera RAW, maken we u vertrouwd met een aantal basistechnieken maar ook met begrippen als selecties, lagen en retoucheergereedschappen.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

De serie QuickGids is speciaal ontwikkeld voor iedereen die in korte tijd goed met een computerprogramma wil leren werken. Elk boek is in duidelijke taal geschreven door een ervaren auteur. Een QuickGids bevat gemakkelijk te volgen stap-voorstap instructies voor alle belangrijke functies, aansprekende voorbeelden en veel verhelderende illustraties in kleur. Met talloze tips en een handige vlugstrook onderaan de pagina om taken nog slimmer en sneller uit te voeren.

» Quickgids Photoshop CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Ontdek Photoshop CS6
Ontdek Photoshop CS6

Erwin Olij

Paperback, 212 pagina's

Beschrijving: Bent u serieus met fotografie en design bezig? Dan is er maar één programma om vakkundig afbeeldingen op te poetsen en te ontwerpen... en waarmee u een loopje met de werkelijkheid kunt nemen. En dat is Photoshop van Adobe. In versie CS6 zijn de innovatieve en magische functies van de eerdere versies uitgekristalliseerd en aangevuld met nieuwe mogelijkheden. Genoeg stof dus voor een praktisch en handzaam boek over 'photoshoppen'.

Erwin Olij heeft meer dan tachtig boeken geschreven over Office, Windows, Photoshop, Flash en Dreamweaver. Hiervoor werkte hij als nieuwsjagende journalist voor tijdschrift, krant, radio en televisie. Berend Bosch houdt van reizen en observeren. Wat hij onderweg tegenkomt, legt hij vast met zijn fotocamera. Hij maakte de foto's voor dit boek.

Uit de inhoud:

» Ontdek Photoshop CS6 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Photoshop CS6 - de basis
Photoshop CS6 - de basis

Johan Kerver

Paperback, 288 pagina's

Beschrijving: Photoshop CS6 is wereldwijd dé standaard voor digitale beeldbewerking. Het programma heeft zo veel mogelijkheden, dat een gedegen kennis noodzakelijk is om tot goede resultaten te komen. In 'Photoshop CS6 - de basis' leert u stapsgewijs alles wat u moet weten om indrukwekkende beeldbewerkingen uit te voeren in Photoshop CS6.

Een greep uit de inhoud:

Ieder boek in deze serie behandelt de basisbeginselen van een programma of programmeertaal. Deze serie onderscheidt zich door de oefeningen, het gebruik van kleur en de aansprekende voorbeelden en cases uit de dagelijkse praktijk. De boeken zijn geschreven door ervaren auteurs, dus u leert van een expert.

» Photoshop CS6 - de basis is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Photoshop CS6 voor Dummies
Photoshop CS6 voor Dummies

Peter Bauer

Paperback, 400 pagina's

Beschrijving: Leer Photoshop gebruiken als een professional. Verbeter uw digitale foto's in een handomdraai.

Wat betreft fotobewerking is Photoshop een regelrechte alleskunner en met dit boek krijgt u alle mogelijkheden ervan snel onder de knie. Het boek staat boordevol basiskennis, handige trucjes en leuke voorbeelden - en bevat bovendien een flinke dosis Camera Raw en HDR. Wil je een achtergrond verwijderen, uw foto verscherpen, kleine oneffenheden wegwerken of foto's samenvoegen, dan vertelt Photoshop-expert Peter Bauer u precies hoe je dat doet.

» Photoshop CS6 voor Dummies is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Het Photoshop CS6 boek voor digitale fotografen
Het Photoshop CS6 boek voor digitale fotografen

Scott Kelby

Paperback, 432 pagina's

Beschrijving: In dit boek onthult Scott Kelby, de best verkopende Photoshop-auteur van dit moment, de nieuwste, belangrijkste en spannendste Photoshop CS6-technieken voor digitale fotografen. Scott doet in dit boek iets wat nog maar zelden is gedaan: hij slaat alle prietpraat over en laat gewoon zien hoe het moet. U hebt immers niet altijd behoefte aan saaie en tijdrovende theorie, net zoals u soms even geen zin hebt om met instellingen te experimenteren en alles zelf te moeten ontdekken. Scott leert u daarom in eenvoudige stappen de technieken kennen die professionele digitale fotografen gebruiken en vertelt u heel duidelijk wanneer u welke instellingen moet gebruiken en waarom. Dit is precies de reden waarom zijn boeken zo geliefd zijn. Het boek dat u nu in handen hebt, onthult goedbewaarde professionele geheimen!

Jaarlijks traint Scott Kelby duizenden professionele fotografen over Photoshop, en vrijwel al zijn cursisten stellen dezelfde vragen, lopen tegen dezelfde problemen aan en worden met dezelfde uitdagingen geconfronteerd. Over precies die vragen, problemen en uitdagingen gaat dit boek.

Je leest onder andere over:

Wilt u nu eindelijk weten hoe professionele digitale fotografen hun foto's corrigeren, verscherpen, retoucheren en presenteren? Dan is dit het boek dat u zoekt!

» Het Photoshop CS6 boek voor digitale fotografen is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Photoshop CS5 Boeken

Basiscursus Photoshop CS5
Basiscursus Photoshop CS5

Francisca Fouchier

Paperback, 258 pagina's

Beschrijving: Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basiscursus kennis met Photoshop CS5.Photoshop CS5 is het toonaangevende programma voor professionele beeldbewerking, voor zowel print als web. U maakt kennis met de belangrijkste basisconcepten van Photoshop, zoals kleurenleer, lagen, maskers, selecties, aanpassingen, vormen en transformaties.

Aan het einde van dit boek kunt u niet alleen met een paar klikken van de muis een slechte foto verbeteren, maar ook met veel precisie een compositie van foto's maken, voorzien van effecten, filters, tekst en graphics, en het eindresultaat afleveren voor drukwerk of web.

'Basiscursus Photoshop CS5' is geen opsomming van alle gereedschappen binnen Photoshop. Na een korte inleiding op de handigste instellingen, springt u direct in het diepe. Na de eerste vier hoofdstukken hebt u al complexe selecties gemaakt en objecten losgeweekt uit de foto, de werking van kleur in een foto bestudeerd en een foto mashup in elkaar gezet. En dat zonder enige kennis van zaken vooraf.

Het enige wat u nodig hebt om met succes dit boek door te werken en u de basis van Photoshop eigen te maken, is uw eigen creativiteit, basiskennis van Windows of Mac en een gezonde dosis vlijt en zelfkritiek.

Alle basisvaardigheden worden stapsgewijs en op een begrijpelijke manier uitgelegd en aangevuld met oefeningen, zodat u snel leert wat u in de praktijk nodig hebt.

» Basiscursus Photoshop CS5 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Leer jezelf PROFESSIONEEL...Adobe Photoshop CS5 NL & UK
Leer jezelf PROFESSIONEEL...Adobe Photoshop CS5 NL & UK

Erwin Olij

Paperback, 454 pagina's

Beschrijving: Veel ontwerpers, fotografen en grafici kiezen voor Adobe Photoshop vanwege de kwaliteit van het beeldbewerkingsprogramma. Photoshop kan veel, en met de CS5-versie kan weer meer dan met Photoshop CS4. Erwin Olij neemt u in 'Leer jezelf PROFESSIONEEL...Adobe Photoshop CS5 NL & UK' mee de diepte in. Nieuwe en bestaande opties worden uitgebreid behandeld. Er is ook aandacht voor de extra functies en gereedschappen van Photoshop CS5 Extended, de uitgebreide versie van Photoshop CS5.

Tot de besproken onderwerpen behoren:

Dit geheel in kleur uitgevoerde boek behandelt de Nederlandse versie van Adobe Photoshop CS5 en kijkt naar de videofuncties van Adobe Photoshop CS5 Extended. Het boek is vanwege de opzet ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versie.

» Leer jezelf PROFESSIONEEL...Adobe Photoshop CS5 NL & UK is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Foto Academie Photoshop CS5
Foto Academie Photoshop CS5

Dré Holthuijsen

Paperback, 312 pagina's

Beschrijving: Duidelijk, praktisch, eenvoudig en efficiënt - dat zijn de sleutelwoorden van dit rijkelijk geïllustreerd naslagwerk over Adobe Photoshop CS5.

Aan de hand van talloze workshops en instructies raakt u vertrouwd met de belangrijkste mogelijkheden en functies van Photoshop CS5. Stap voor stap leert u hoe u het beste uit uw foto's haalt. U leert filters te gebruiken, HDR-opnamen te maken, te werken met lagen en selecties en gebruik te maken van fantastische teken- en schildergereedschappen. Ook Bridge CS5 en de plug-in Camera Raw komen uitgebreid aan bod.

Met de bijbehorende foto's die u gratis bij dit boek kunt downloaden, kunt u direct alle stappen heel concreet zelf in de praktijk brengen.

Uit de inhoud:

Gebaseerd op de Nederlandstalige versie van Adobe Photoshop CS5.

» Foto Academie Photoshop CS5 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Snelgids Adobe Photoshop CS5 (Gebaseerd op de UK versie)
Snelgids Adobe Photoshop CS5 (Gebaseerd op de UK versie)

Joke Beers-Blom

Paperback, 136 pagina's

Beschrijving: Photoshop is een vaste waarde in het veld van digitale fotobewerking. Het programma is zowel bij professionals als bij amateurs zeer geliefd. En dat is niet voor niets: het biedt vrijwel onbegrensde creatieve mogelijkheden. Met Photoshop CS5 brengt Adobe een twaalfde versie op de markt. Een aantal mogelijkheden is vernieuwd en er zijn tal van aanpassingen doorgevoerd.

Deze 'Snelgids' helpt u snel op weg in Photoshop CS5. De meest gebruikte gereedschappen en functies - onder andere om foto's te verbeteren - komen aan de orde, waaronder het inmiddels zeer populaire bewerken van raw-bestanden. Ook leert u met lagen werken, wat u oneindig veel creatieve mogelijkheden biedt.

Dankzij de vele oefeningen, heldere stappenplannen, nuttige tips en talloze illustraties vormt deze 'Snelgids' de ideale gids om met Photoshop CS5 aan de slag te gaan.

Uit de inhoud:

» Snelgids Adobe Photoshop CS5 (Gebaseerd op de UK versie) is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Photoshop CS4 Boeken

Snelgids Pro Adobe Photoshop CS4
Snelgids Pro Adobe Photoshop CS4

Dré Holthuijsen

Paperback, 239 pagina's

Beschrijving: U hebt nog weinig of geen ervaring met het bewerken van foto's op een computer? Dan vormt deze 'Snelgids Pro Photoshop CS4' een uitstekende leidraad. Met deze Snelgids Pro leert u immers de belangrijkste mogelijkheden kennen van Photoshop CS4.

Ook als enthousiaste (amateur)fotograaf die al enige ervaring met fotobewerken heeft, vindt u in deze Snelgids voldoende nieuwe uitdagingen en nieuwe ideeën om met dit professionele programma aan de slag te gaan zonder meteen de geavanceerdere mogelijkheden van dit pakket te hoeven gebruiken. Hoe u in Photoshop CS4 uw foto's verbetert, uitsneden maakt, rode ogen verwijdert, op de juiste manier met kleuren werkt, retoucheert en transformeert, wordt uitvoerig behandeld. Waarom het werken met lagen onmisbaar is voor het betere creatieve fotowerk, laten we uitgebreid zien. Hoe u met filters uw foto's op artistieke wijze kunt vervreemden, hoe u tekst kunt toevoegen en bovendien op schitterende wijze kunt vormgeven, blijft niet onbesproken.

Overbodige technische uitleg wordt zoveel mogelijk achterwege gelaten. Aan de hand van tal van heldere stap-voor-stap aanwijzingen, voorzien van de nodige afbeeldingen, kunt u na de installatie van Adobe Photoshop CS4 meteen aan de slag. Met de nieuwe mogelijkheden van Photoshop CS4 navigeert u nog natuurlijker door uw afbeeldingen. Deze Snelgids Pro wijst u daarbij de weg.

Uit de inhoud:

» Snelgids Pro Adobe Photoshop CS4 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Adobe Photoshop CS4 Het Complete HANDboek
Adobe Photoshop CS4 Het Complete HANDboek

Stacy Cates, Simon Abrams, Dan Moughamian

Paperback, 840 pagina's

Beschrijving: Bekwaam u in het gebruik van dit krachtige beeldbewerkingsprogramma. Photoshop is het toonaangevende beeldbewerkingsprogramma en dit succesvolle handboek laat u zien waarom dat zo is. In deze omvangrijke en grensverleggende bestseller, met zijn stapsgewijze aanwijzingen, technieken en handige tips, wordt alles besproken, van de basisprincipes tot het maken van spectaculaire composities en het voorbereiden van bestanden voor afdrukken, voor het web of voor het maken van cd's. Maak uw beste werk in Photoshop met behulp van het enige Photoshop-boek dat u nodig hebt om te slagen.

U leert:

» Adobe Photoshop CS4 Het Complete HANDboek is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Photoshop CS4 - Leer & Experimenteer
Photoshop CS4 - Leer & Experimenteer

Joke Beers-Blom

Paperback, 286 pagina's

Beschrijving: Met Adobe Photoshop CS4, de populaire beeldbewerkingssoftware, heeft u een haast oneindige hoeveelheid gereedschappen ter beschikking om het beste uit uw foto's te halen. Dit boek nodigt u uit om alle noodzakelijke, leuke, artistieke en creatieve mogelijkheden van Photoshop CS4 te ontdekken.

Het boek bestaat uit 2 delen: een kennisgedeelte en een deel met workshops. Leer, het eerste deel, maakt u snel en efficiënt wegwijs in alle ins en outs van de Nederlandstalige versie van Photoshop CS4. Voor beginners is deze kennis een must, maar ook voor gevorderde gebruikers is dit deel een handig naslagwerk dat veel nieuwe informatie en extra weetjes bevat.

Het deel Experimenteer belicht Photoshop van een praktische kant. In dit deel worden enkele doelgerichte projecten uitgewerkt. Deze illustreren hoe u écht te werk gaat, stap voor stap. Zo leert u actief met de vele mogelijkheden van dit programma te werken en wordt u echt overtuigd van de creatieve rijkdom van Photoshop CS4.

LEER:

EXPERIMENTEER:

» Photoshop CS4 - Leer & Experimenteer is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Handboek Adobe Photoshop CS4
Handboek Adobe Photoshop CS4

André van Woerkom

Paperback, 428 pagina's

Beschrijving: Adobe Photoshop is sinds jaar en dag de standaard op het gebied van beeldbewerking. Zeker op het professionele vlak heeft het programma zijn sporen verdiend. Echter, ook steeds meer thuisgebruikers ontdekken het plezier van werken met Photoshop. De nieuwste versie, versie CS4, kent weer een groot aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Ontdek de oneindige mogelijkheden van Photoshop en doe dat aan de hand van de talloze verrassende voorbeelden in dit Handboek.

Tot de behandelde onderwerpen horen:

Dit volledig in kleur gedrukte boek behandelt de Nederlandse versie van Photoshop, maar vanwege de opzet is het ook geschikt voor gebruikers van de Engelse versie.

» Handboek Adobe Photoshop CS4 is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Photoshop CS4 voor Dummies
Photoshop CS4 voor Dummies

Christian Bauer

Paperback, 378 pagina's

Beschrijving: Van snelle verbeteringen van je digitale foto's tot kunstzinnige creaties!

Photoshop CS4 is een krachtpatser en dit boek helpt u om alle fantastische nieuwe mogelijkheden snel onder de knie te krijgen. Het boek staat boordevol basiskennis, handige trucjes en voorbeelden, geheel in kleur. Lees alles over het openen van uw foto's in Photoshop, het penselenpalet, het kiezen van bestandsformaten, verbeteringen en kleurcorrecties, creatieve toepassingen met filters en lagen en nog veel meer!

» Photoshop CS4 voor Dummies is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]