Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Boeken over tablets

Tablets ontwikkelen zich tot een alternatief voor de traditionele PC. Op deze pagina hebben we boeken verzameld die over het gebruik van tablets gaan. Dat zijn onder meer boeken over de iPad van Apple en over Android tablets.

iPad boeken

De iPad voor senioren
De iPad voor senioren

Wilfred de Feiter

Hardcover, 205 pagina's

Beschrijving: Ervaar de gemakken van deze magische tabletcomputer met de stapsgewijze uitleg. Binnen de kortste keren beheerst u het apparaat, zonder moeilijk gedoe! Wilfred de Feiter laat duidelijk zien hoe u de functies van de iPad (alle versies) snel en zonder problemen onder de knie krijgt.

Ondersteund door diverse gratis videolessen op internet maakt u zich de mogelijkheden snel eigen. Surfen op internet, e-mailen, foto's maken, routes plannen, muziek luisteren, spelletjes spelen en uw agenda bijhouden: dit zijn enkele van de onderwerpen. Geschreven in helder Nederlands. Voorzien van vele afbeeldingen.

» De iPad voor senioren is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Je iPad als mobiel kantoor
Je iPad als mobiel kantoor

Peter van Loevezijn

Paperback, 167 pagina's

Beschrijving: Momenteel zijn er meer dan een miljoen tablets in Nederland, waarvan 700.000 iPads. Dat is een verdubbeling van het aantal in een jaar. Na het grote succes in de privťsfeer schaffen nu ook steeds meer professionals en managers de iPad aan, met het doel hun werk slimmer, efficiŽnter, mobieler en zoveel mogelijk papierloos uit te voeren. Maar in de praktijk blijkt dat daar weinig van terechtkomt, omdat zakelijke gebruikers eigenlijk niet weten hoe ze de iPad optimaal kunnen gebruiken.

Met 'Je iPad als mobiel kantoor' is dat verleden tijd. Met dit boek kan iedereen leren hoe je veel tijd bespaart, minder of zelfs geen papier meer hoeft te gebruiken, en altijd en overal al uw informatie ter beschikking hebt. Het boek heeft een heldere indeling op basis van de zes belangrijkste werkthema's voor elke professional: uw iPad als informatiemanager, als creatiemanager, als communicatiemanager, als tijd- en taakmanager, als presentatiemanager en als relatiemanager.

» Je iPad als mobiel kantoor is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Ontdek de iPad, 4e Editie
Ontdek de iPad, 4e Editie

Henny Temmink

Paperback, 241 pagina's

Beschrijving: Web, e-mail, foto's, video, muziek, kaarten, FaceTime, agenda, contacten; dit en nog veel meer hebben de 'grote en kleine' iPad te bieden. De auteur doet Apples magische tablet haarfijn uit de doeken.

Van de eerste installatie en de synchronisatie met iCloud tot het gebruik van apps (waaronder iBooks, Photo Booth en FaceTime) en de bespreking van nuttige tips en trucs: je leert alles om het meeste uit je iPad te halen.

Uit de inhoud:

» Ontdek de iPad, 4e Editie is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Visuele stappengids iPad
Visuele stappengids iPad

Studio Visual Steps

Paperback, 207 pagina's

Beschrijving: Heeft u tijdens het gebruik van de iPad ook regelmatig vragen over het werken met dit handige apparaat of met een bepaalde app? Bent u op de hoogte van de meeste opties en instellingen? Hoe stelt u ook alweer een e-mailaccount in, hoe zet u foto's over van de iPad naar de computer en hoe stelt u een herinnering in voor een afspraak? In de 'Visuele stappengids iPad' krijgt u antwoord op deze en andere veelvoorkomende vragen.

In dit handige en praktische naslagwerk zoekt u veelgebruikte opties en functies op de iPad snel op. Per item wordt een afgeronde, efficiŽnte serie stappen aangeboden. Door de visuele weergave van de stappen kunt u de handelingen gemakkelijk uitvoeren. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere iPad-gebruiker die een handig geheugensteuntje kan gebruiken.

Een greep uit de onderwerpen:

Geschikt voor: geschikt voor de iPad 2, de nieuwe iPad (derde generatie), de vierde generatie iPad en iPad Mini.

» Visuele stappengids iPad is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Het iPad Boek 4e editie
Het iPad Boek 4e editie

Pieter van Groenewoud

Paperback, 222 pagina's

Beschrijving: 'Het iPad boek, 4e editie' is geschikt voor alle iPads met iOS 6 en richt zich op uitsluitend de handigste en leukste functies.

De iPad is sinds de lancering nog onverminderd populair. Dat is ook te merken aan het succes van de nieuwe generatie iPads. Met de komst van deze prachtig vormgegeven tablet raakt de ouderwetse pc steeds verder op de achtergrond. Dat is ook niet vreemd, want de iPad voorziet in al uw behoeften. Behalve voor internet en e-mail is de iPad een multimediale alleskunner die u laat genieten van uw favoriete muziek, foto's, films, e-books en games. Bovendien hebt u met de iPad altijd een camera op zak en kunt u zelfs videobellen met uw familie en vrienden. Dankzij het enorme aanbod van handige en interessante apps zijn de mogelijkheden van de iPad werkelijk eindeloos.

Dit boek is een praktische gids die u op weg helpt met de iPad, zodat u er optimaal gebruik van zult maken. Om te beginnen is de bediening van de iPad belangrijk, net als een heldere uitleg van alle functies, menu's en instellingen. Naast de basishandelingen besteedt dit boek de nodige aandacht aan het werken met tekst, internetinstellingen, iTunes, het afspelen van media, iCloud, leuke apps en de App Store. De vele praktische tips en kleurenillustraties maken dit boek onmisbaar voor iedere iPad-bezitter!

» Het iPad Boek 4e editie is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Het iPad mini boek
Het iPad mini boek

Pieter van Groenewoud

Paperback, 222 pagina's

Beschrijving: Na de iPhone en de iPad is er nu ook de iPad mini. Apple heeft deze kleine versie van de iPad zo ontworpen dat u hem met ťťn hand kunt vasthouden. Maar net als alle andere iPad-modellen voorziet ook deze kleine tablet in al uw behoeften. Behalve voor internet en e-mail is de iPad mini een multimediale alleskunner die u laat genieten van uw favoriete muziek, foto's, films, e-books en games. Bovendien hebt u met de iPad mini altijd een camera op zak en kunt u er zelfs mee videobellen. Dankzij het enorme aanbod van handige en interessante apps zijn de mogelijkheden van de iPad mini eindeloos.

Dit boek is een praktische gids die u op weg helpt met de iPad mini, zodat u er optimaal gebruik van zult maken. Om te beginnen is de bediening belangrijk, net als een heldere uitleg van alle functies, menu's en instellingen. Naast de basishandelingen besteedt dit boek de nodige aandacht aan het werken met tekst, internetinstellingen, iTunes, het afspelen van media, iCloud, leuke apps en de App Store. De vele praktische tips en kleurenillustraties maken dit boek onmisbaar voor iedere iPad mini-bezitter!

» Het iPad mini boek is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Android Boeken

Samsung Galaxy Tab voor senioren
Samsung Galaxy Tab voor senioren

Studio Visual Steps

Paperback, 254 pagina's

Beschrijving: Beschikt u over een Samsung Galaxy Tab 1, 2 of Note, maar kent u nog niet alle fijne kneepjes van deze tablet? De Samsung Galaxy Tab of Note is geschikt voor allerlei doeleinden. Bijvoorbeeld e-mailen, surfen op internet, notities maken, een route uitstippelen of een agenda bijhouden. Op de Samsung Galaxy Tab of Note staan standaard apps (programma's) voor bijvoorbeeld het werken met foto's, video en muziek. Ook kunt u uw foto's direct delen met anderen.

Daarnaast kunt u in de Play Store zoeken naar vele gratis en betaalde apps. Wat dacht u van spelletjes, puzzels, kranten, tijdschriften, fitnessoefeningen en fotobewerkingsapps? U kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een app verkrijgbaar.

In dit boek leert u werken met de belangrijkste opties en functies van dit veelzijdige tablet.

Een greep uit de onderwerpen:

Geschikt voor: Samsung Galaxy Tab 1, 2 en Note. Dit boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode: stap voor stap-instructies voorzien van schermafbeeldingen. Meer informatie vindt u op de website bij het boek.

» Samsung Galaxy Tab voor senioren is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Basisgids werken met de Samsung Galaxy tab
Basisgids werken met de Samsung Galaxy tab

Studio Visual Steps

Paperback, 208 pagina's

Beschrijving: Beschikt u over een Samsung Galaxy Tab, maar kent u nog niet alle fijne kneepjes van deze tablet? De Samsung Galaxy Tab is geschikt voor allerlei doeleinden. Bijvoorbeeld e-mailen, surfen op internet, notities maken, een route uitstippelen of een agenda bijhouden. Op de Samsung Galaxy Tab staan standaard apps (programma's) voor bijvoorbeeld het werken met foto's, video en muziek. Ook kunt u uw foto's direct delen.

Daarnaast kunt u in de Play Store zoeken naar vele gratis en betaalde apps. Wat dacht u van spelletjes, puzzels, kranten, tijdschriften, fitnessoefeningen en fotobewerkingsapps? In dit boek leert u werken met de belangrijkste opties en functies van dit veelzijdige tablet.

Dit boek is geschreven volgens de Visual Steps-methode. Kenmerken van deze methode:

» Basisgids werken met de Samsung Galaxy tab is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Ontdek de Android tablet
Ontdek de Android tablet

Henny Temmink

Paperback, 194 pagina's

Beschrijving: Android Ice Cream Sandwich is het besturingssysteem van Google voor tablets. Talloze fabrikanten leveren tablets met Android. Dit boek beschrijft wat Android 4 in huis heeft en hoe u de krachtige functies van de tablet volledig benut. Van het toetsenbord en de installatie tot het gebruik van apps (en de Play Store) en de bespreking van nuttige tips en trucs: u leert alles om het meeste uit uw Android Tablet te halen.

Uit de inhoud:

» Ontdek de Android tablet is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Android voor de tablet
Android voor de tablet

Joris de Sutter

Paperback, 144 pagina's

Beschrijving: Android begon als populair besturingssysteem voor smartphones, maar het aanbod van tablets waar Android op draait neemt nu ook met de dag toe. Voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij zijn Android-tablet, van welk merk dan ook, biedt dit boek uitkomst.

Android-expert Joris De Sutter legt de werking van Android op je tablet uit en gaat stap voor stap langs de belangrijkste functies, toepassingen en apps. Dankzij dit boek zul je je tablet optimaal benutten. Na een algemene introductie leer je hoe je persoonlijke voorkeuren kunt instellen en lees je alles over internet en e-mail, de agendafunctie, muziek-, foto-, en videobestanden, updates, back-ups van je gegevens en synchronisatie met andere apparaten. Dankzij de vele kleurenillustraties en de heldere uitleg weet je binnen no time je weg te vinden op je Android-tablet.

Geschikt voor Android 4.0 Ice Cream Sandwich en 4.1 Jelly Bean.

» Android voor de tablet is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]