Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Boeken over Wordpress

Op deze pagina vind je boeken over Wordpress, het meest populaire blogsysteem op het web. Wordpress kan ook prima als content management system (CMS) gebruikt worden. Wordpress staat bekend om zijn eenvoudige, snelle installatie en grote flexibiliteit.

Vergeet ook niet onze eigen info over het maken van een weblog te lezen!

Boeken over Wordpress

Kickstart WordPress 4e editie
Kickstart WordPress 4e editie

Robbert Ravensbergen

Paperback, 207 pagina's

Beschrijving: Het eerste en bestverkochte Nederlandstalige boek over WordPress!

WordPress is een ideaal gereedschap om een weblog mee te maken, maar ook prima geschikt om er andere websites mee te bouwen. Het programma is daardoor niet alleen populair onder bloggers, maar ook dť oplossing voor iedereen die snel en zonder veel technische poespas een professioneel ogende website wil opzetten en onderhouden.

Dit volledige geactualiseerde boek richt zich op de beginnende WordPress-gebruiker. Van de eerste stappen tijdens de installatie tot het dagelijks onderhoud van uw eigen blog of website. Met voldoende aandacht voor de techniek achter het programma, maar vooral een stevige dosis praktijk. Leer hoe u berichten plaatst, pagina's maakt, het uiterlijk van uw blog aanpast en de functionaliteit uitbreidt door plug-ins te gebruiken.

» Kickstart WordPress 4e editie is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Succesvol publiceren met WordPress
Succesvol publiceren met WordPress

Rogier Mostert

Paperback, 254 pagina's

Beschrijving: Steeds meer bedrijven ontdekken WordPress als volwaardig content management systeem voor de realisatie en het beheer van professionele websites. Wereldwijd maakt nu al zo'n 20% van alle websites gebruik van WordPress.

WordPress is gratis beschikbaar als open source. Iedereen kan mee ontwikkelen aan de krachtige motor. Hierdoor is er een actieve community ontstaan en zijn er veel (gratis) uitbreidingen en designs beschikbaar. Mede dankzij deze voordelen is WordPress een veelzijdig en uiterst populair publicatiesysteem geworden.

'Succesvol publiceren met WordPress' bevat niet alleen uitleg over de installatie, configuratie en alle belangrijke onderdelen van WordPress, maar is ook voorzien van interessante interviews met gebruikers en ontwikkelaars uit de community. Zij vertellen wat echt belangrijk is en geven onmisbare tips!

Het boek staat vol praktische informatie om met WordPress te starten en om alles uit WordPress te halen. EssentiŽle zaken als uitbesteden, installatie, thema's, plugins, onderhoud en veiligheid komen uitgebreid aan de orde. Ook komt u te weten hoe u WordPress op de juiste manier optimaliseert voor zoekmachines. Deze tweede herziene editie van dit succesvolle boek is volledig geactualiseerd.

Dit boek is onmisbaar voor elk bedrijf dat een website of weblog wil (laten) realiseren met WordPress. Ook particulieren die professioneel aan de slag willen met een website of weblog, vinden alle informatie die zij nodig hebben om succesvol te publiceren met WordPress.

» Succesvol publiceren met WordPress is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Websites maken met WordPress
Websites maken met WordPress

Studio Visual Steps

Paperback, 222 pagina's

Beschrijving: Het maken van een eigen website wordt steeds populairder. Dankzij de gebruiksvriendelijke webbouwdienst WordPress is het maken van een website zeer gemakkelijk. Of u nu een website wilt maken over een hobby of voor een bedrijf of vereniging, met de gratis dienst WordPress maakt u snel u eigen persoonlijke website.

Dit praktische boek leidt u stap voor stap door het proces om een website te maken. Door middel van fraaie thema's (sjablonen) bouwt u met enkele muisklikken een professioneel uitziende website. Deze site vult u met uw eigen tekst, afbeeldingen, video en hyperlinks. Wat dacht u van een fotogallerij, dropdown menu of formulier op uw website? Met de handige widgets en plugins die beschikbaar zijn, voegt u deze onderdelen in een handomdraai toe. Zo eenvoudig was het maken van een website nog nooit!

Een greep uit de onderwerpen:

» Websites maken met WordPress is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


WordPress-themes maken
WordPress-themes maken

Robbert Ravensbergen

Paperback, 172 pagina's

Beschrijving: WordPress is razend populair. De vormgeving van een WordPress-site wordt bepaald door het onderliggende 'theme'. Maar hoe wijzig of maakt u zulke themes?

Dit boek maakt het duidelijk! Alle facetten van het ontwerpen van themes komen aan bod: het ontwerp, de code en de ingebruikname. Leer hoe uzelf indrukwekkende themes maakt met de juiste tools en frameworks en creŽer kleurenschema's, paginatemplates en themeopties.

Dus hebt u WordPress een beetje onder de knie en wilt u nu zelf themes aanpassen en ontwerpen? Dan vertelt deze kickstart u stap-voor-stap hoe dat in zijn werk gaat.

» WordPress-themes maken is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Webdesign en WordPress
Webdesign en WordPress

Roy Sahupala

Paperback, 192 pagina's

Beschrijving: Alles wat je moet weten om een WordPress site te maken. Installeren, configureren, content en beheer en een eigen template maken.

In dit boek:


Wegwijs in WordPress
Wegwijs in WordPress

Hannie van Osnabrugge

Paperback

Beschrijving: Wegwijs in WordPress is een eerste kennismaking met WordPress: een programma om weblogs en websites te maken. Een weblog is een soort online dagboek. In zes lessen leert u uw weblog te activeren, zelf berichten te plaatsen, de lay-out van uw weblog aan te passen, de weblog overzichtelijk te houden en uiteindelijk van de weblog een website te maken.

De nadruk ligt op de praktijk. Elke les bestaat uit een korte, inleidende tekst gevolgd door stap-voor-stapopdrachten. U oefent aan de hand van een speciaal ontworpen voorbeeldweblog: Turkije Speciaal, waarop een reisleidster over haar ervaringen vertelt. De lessen worden afgesloten met extra oefeningen en vragen. De antwoorden op de vragen staan op de webpagina die bij het boek hoort.

Wegwijs in WordPress is geschreven voor mensen die ervaring hebben met Windows en internet. Het boek is geschikt voor zelfstudie en gebruik in cursussen.


[Engels]
Professional WordPress
Professional WordPress

Brad Williams, David Damstra, Hal Stern

Paperback, 427 pagina's

Beschrijving: WordPress is the most popular self-hosted open source website software in use today, and the latest version makes it even simpler to operate. With this new edition, you'll find helpful examples, code downloads, and real-world tips from real-world developers, all of which reflect the current needs of developers. Each chapter has been reworked to provide the most up-to-date and correct methods for developing and designing in WordPress. This book covers WordPress development and design concepts above and beyond version features and provides a foundation for future development as WordPress is updated. This essential resource provides you with all you need to deploy successful WordPress sites.

Professional WordPress, Second Edition:

» Professional WordPress is ook verkrijgbaar bij: Computerboek.nl


Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]