Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Tool: TouchGraph GoogleBrowser

Er is een handige nieuwe tool beschikbaar waarmee je kunt zien welke sites gerelateerd zijn aan je eigen website. De tool heet de TouchGraph GoogleBrowser en is te bereiken via deze pagina.

Met de TouchGraph GoogleBrowser kun je een fraaie grafische presentatie zien van alle sites die wat met het onderwerp van je eigen site te maken hebben. De GoogleBrowser maakt hierbij gebruik van de related: zoekopdracht in Google.

Het werkt allemaal erg eenvoudig. Vul bovenaan de pagina de URL van je website in en klik vervolgens op graph it! Dan gaat de TouchGraph GoogleBrowser gelijk aan de slag. Je hebt wel Java JRE 1.3 nodig om de presentatie te kunnen zien, maar als je het nog niet hebt geinstalleerd kun je dat ook vanaf de site makkelijk laten doen.

Als de GoogleBrowser eenmaal is geladen dan krijg je een soort web te zien van allerlei websites en hun relaties tot elkaar. Je kunt dubbelklikken op een link om de omliggende links op te halen. Ook kan je via de "hint" knop informatie over een bepaalde link opvragen. Er verschijnt dan een pop-up met daarin een samenvatting van de pagina en een link naar die website.

Al met al is het een leuke tool waarmee je mooi kunt zien welke sites een zelfde onderwerp delen als je eigen website. Het is bijvoorbeeld erg handig om nieuwe linkpartners te vinden, waardoor je weer wat extra bezoekers kunt krijgen.
Kijk op de site van TouchGraph voor meer informatie.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]