Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

HTML Code controleren met een Validator

Als je een pagina af hebt dan is het een goed idee om de HTML code nog eens goed te controleren om zo eventuele fouten te verbeteren. Gelukkig hoef je dat niet allemaal zelf te doen en is er een hulpmiddel dat je een hoop werk uit handen zal nemen: de validator.

Hieronder vind je de link naar de officiŽle validator van het W3C.

OfficiŽle validator

W3C MarkUp Validation Service: de beste validator van het web afkomstig van de organisatie die de webstandaarden beheert: het World Wide Web Consortium (W3C). Je kunt de HTML code controleren door de URL naar de pagina in te vullen, maar ook door het bestand vanaf je computer te uploaden. Erg handig!

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]