Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Je wilt dus je eigen website maken...

Ik kreeg van veel bezoekers opmerkingen dat ze nog niet weten hoe ze nou precies moeten beginnen met het maken van hun eigen website.
Daarom heb ik alles op deze pagina eens op een rij gezet. Met de informatie hieronder kun je snel beginnen met het gratis maken van je eigen website en lees je hoe Homepage-Maken je daarbij kan helpen.

De eenvoudigste manier

De makkelijkste manier om gratis je eigen website te maken is om een webbuilder als Wix te gebruiken.
Daar kun je stap voor stap en zonder kennis van HTML je eigen site bouwen. Er wordt geen echte reclame getoond op je site, wel een kleine melding die toont dat je site met Wix.com gemaakt is.
Klik hier om naar de site van Wix te gaan!

Als je liever een site met eigen domeinnaam, e-mailadres en webhosting wilt dan kun je eens kijken naar Swiftysite van Alphamega. Dit is een beheersysteem voor je site waarmee je snel en makkelijk een site kunt ontwerpen en van inhoud kunt voorzien.

Voor de bovenstaande oplossingen hoef je nog helemaal niets van HTML (de taal waarmee webpagina's geschreven worden) te weten.

HTML Leren

Waarschijnlijk zul je na een tijdje wat ingewikkeldere pagina's willen maken. Daarvoor zul je dan wel HTML moeten leren. Dat kan op Homepage-Maken met De HTML Cursus voor Beginners.

Gratis Webtools

Verder zul je wel een aantal webtools op je site willen gebruiken. Ook die vind je op deze site.
In het menu aan de rechterkant van de pagina vind je namelijk allerlei leuke dingen die je aan je website kunt toevoegen, zoals: tellers, gastenboeken, polls, plaatjes en nog veel meer!

Wat staat er nog meer op Homepage-Maken?

Nou, een heleboel! Zo hebben we een uitgebreid archief met alle artikelen die op Homepage-Maken zijn verschenen. Daar kun je een hoop nuttige informatie vinden die van pas komt bij het bouwen en promoten van je website.
We hebben ook nog andere tutorials en links naar sites met allerlei scripts en codes die van pas kunnen komen.

Verder moet je gewoon maar eens goed rondkijken via de menu's aan de linker- en rechterkant, want er is dus nog veel meer te vinden!
Veel succes met het maken van je website!

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]