Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Je wilt dus je eigen website maken...

Ik kreeg van veel bezoekers opmerkingen dat ze nog niet weten hoe ze nou precies moeten beginnen met het maken van hun eigen website.
Daarom heb ik alles op deze pagina eens op een rij gezet. Met de informatie hieronder kun je snel beginnen met het gratis maken van je eigen website en lees je hoe Homepage-Maken je daarbij kan helpen.

De eenvoudigste manier

De makkelijkste manier om gratis je eigen website te maken is om een webbuilder als Weebly te gebruiken.
Daar kun je stap voor stap en zonder kennis van HTML je eigen site bouwen. Je krijgt de beschikking over 500MB webruimte voor je site en je hebt keuze uit vele templates.
Klik hier om naar de site van Weebly te gaan!

HTML Leren

Waarschijnlijk zul je na een tijdje wat ingewikkeldere pagina's willen maken. Daarvoor zul je dan wel HTML moeten leren. Dat kan op Homepage-Maken met De HTML Cursus voor Beginners.

Gratis Webtools

Verder zul je wel een aantal webtools op je site willen gebruiken. Ook die vind je op deze site.
In het menu aan de rechterkant van de pagina vind je namelijk allerlei leuke dingen die je aan je website kunt toevoegen, zoals: tellers, gastenboeken, polls, plaatjes en nog veel meer!

Wat staat er nog meer op Homepage-Maken?

Nou, een heleboel! Zo hebben we een uitgebreid archief met alle artikelen die op Homepage-Maken zijn verschenen. Daar kun je een hoop nuttige informatie vinden die van pas komt bij het bouwen en promoten van je website.
We hebben ook nog andere tutorials en links naar sites met allerlei scripts en codes die van pas kunnen komen.

Verder moet je gewoon maar eens goed rondkijken via de menu's aan de linker- en rechterkant, want er is dus nog veel meer te vinden!
Veel succes met het maken van je website!

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]