Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Bespreking

FlashButtons.com

Ook FlashButtons is een uitstekende site met vele buttons. Het is van dezelfde maker als FreeButtons. De buttons op deze site zijn allemaal gemaakt met Flash.

Een nadeel is dat niet alle browser Flash zonder meer ondersteunen, maar de overgrote meerderheid wel (98%+). Het is wel slim om, als je een button van FlashButtons gebruikt, een link op te nemen naar de site waar mensen de Flash-plugin kunnen downloaden, mocht de button niet werken. Hieronder zie je een voorbeeld van een menu dat je bij FlashButtons kunt krijgen.

Is dat even mooi of niet? Let wel op: de flash menu's zijn vrij groot (deze is zo'n 33 Kb) en kosten normaal gesproken wat meer tijd om te laden dan een traditioneel menu.
Naast deze, zijn er nog veel meer verschillende menustijlen beschikbaar.

De instructies bij de site zijn erg duidelijk en het is vrij eenvoudig om de menu's aan de praat te krijgen op je eigen site.

Een erg groot voordeel is dat je bij FlashButtons heel gemakkelijk je eigen tekstjes kunt toevoegen aan het menu. Ook de pagina's waar de buttonteksten naar toe moeten linken kun je zeer eenvoudig toevoegen. Verder kun je de achtergrondkleur aanpassen zodat het menu goed bij de rest van je pagina past.

Nadat je de gegevens voor jouw menu hebt ingevoerd, kun je het menu downloaden en plaatsen op je eigen site. Er komt wel een link naar FreeButtons bij je menu te staan (zie het voorbeeldmenu hierboven) ,maar goed voor zulke fraaie, gratis menu's mag je daarover niet klagen.

Zie de site van FlashButtons voor meer informatie.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]