Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Bespreking

TradeDoubler

TradeDoubler is een Nederlands affiliate programma waarmee je geld kunt verdienen met je website.

Belangrijk bij affiliate programma's zijn vooral de betrouwbaarheid van het bedrijf en hoeveel er uitbetaald wordt.
Deze punten zijn bij TradeDoubler in orde: het is een bedrijf met duizenden aangesloten webmasters en de meeste programma's in het netwerk betalen behoorlijk veel uit.

Belangrijk voor de prestaties op jouw site is dat je de advertenties afstemt op de bezoeker. Gaat je site over muziek, zorg dan dat er reclame over cd's, muziekinstrumenten, etcetera op je site staat. TradeDoubler maakt dit proces makkelijker doordat al hun programma's zijn onderverdeeld in categorieŽn, waardoor je snel de programma's vindt die goed bij je bezoekers passen. Zo kun je de prestaties van je site aanzienlijk verbeteren.

Een ander pluspunt van TradeDoubler is dat je de prestaties van je site precies kunt bekijken als je inlogt bij TradeDoubler. Zo kun je zien welke banners goed werken en welke niet en kun je veranderingen aanbrengen om het resultaat verder te verbeteren.

Nu banners steeds meer genegeerd worden door bezoekers is het fijn als je tekstlinks kan gebruiken bij een affiliate programma. Ook dat kan bij TradeDoubler. Er is zelfs een speciale tekstlink-generator die de code die je moet toevoegen aan de pagina automatisch voor je samenstelt.

Al met al is TradeDoubler een uitstekend affiliate programma dat je meer mogelijkheden biedt dan de meeste andere Nederlandse affiliate programma's. Voor meer informatie, zie de site van TradeDoubler .

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]