Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Vimexx Webhosting   

Download Managers

Download managers zijn programma's waarmee je je downloads kunt optimaliseren. Dat gaat op verschillende manieren. Ten eerste worden je downloads versneld. En ten tweede kunnen downloads die onderbroken worden, later op hetzelfde punt worden voortgezet. In dit artikel bekijken we een paar van de populairste gratis download managers die beschikbaar zijn op het web.

Download Accelerator Plus

Download Accelerator Plus (DAP) is een hele populaire download manager met meer dan 30 miljoen geregistreerde gebruikers. Met DAP kunnen de downloadsnelheden met zoveel als 300% verbeteren. DAP versnelt downloads voor alle internetverbindingen (modem, kabel, ADSL, etcetera).

Andere eigenschappen van Download Accelerator Plus:

Go!Zilla

Go!Zilla is een download manager die vooral een fraaie interface heeft. Voor de rest vind ik dat er veel nadelen zitten aan dit programma. Het belangrijkste minpunt is dat Go!Zilla Spyware bevat. Ook worden gedownloade zipbestanden automatisch geassocieerd met het meegeleverde ZipZilla, en wordt WinZip niet meer automatisch gebruikt, terwijl WinZip wel veel beter geschikt is voor het uitpakken van zipbestanden.

GetRight

GetRight is de beste download manager die momenteel beschikbaar is. De interface is duidelijk en zonder overbodige informatie of functies. Wel is het programma voorzien van Spyware, maar je kunt ervoor kiezen dit niet te installeren bij de installatieprocedure. Let er dus goed op dat je deze programma's niet mee installeert! Verder biedt GetRight grotendeels dezelfde functies als Download Accelerator Plus, dus het voortzetten van afgebroken downloads, het zoeken naar de snelste mirror, etcetera.

Lees ook onze artikelen met besprekingen van gratis virusscanners, gratis firewalls en gratis popup killers.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]