Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
Versio Webhosting   

Kerstplaatjes en Kerstmuziek op je site

Veel webmasters gaan rond de kerstdagen op zoek naar kerstafbeeldingen en kerstmuziek om hun site een feestelijk uiterlijk te geven. Daarom geef ik in dit artikel een overzicht van enkele sites waar je allerlei kerstplaatjes en kerstmuziek kunt vinden om op je site te gebruiken.

Veel succes met het aanpassen van je site en ik wens je een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar!

Kersttips

Goededoel kerstkaart
Zelf kerstkaarten maken en versturen, waarbij je ook nog automatisch een goed doel steunt. Je kan voor het opmaken van je kerstkaarten kiezen voor een eigen digitale foto of voor een afbeelding uit een collectie met kerstafbeeldingen.

Kerstreizen & Kerstshopping
Een aantal speciale kerstreizen, met bijvoorbeeld een bezoek aan een kerstmarkt en ook de nieuwste wintersportaanbiedingen.


Kerstplaatjes

* Kerst bij Annemiek: fraaie site met veel animaties. Met: engelen, kerstbomen, kerstballen, rendieren, sterren, klokken, kransen, sneeuwpoppen en nog veel meer leuke kerstplaatjes.

* Kerstmis met Nanda: kerstgifjes en animaties in onder andere deze categorieŽn: beren, Disney, herten, kaarsen, lantaarns, kerstsleeŽn en strikken.

* Kerstplaatjes.nl.nu: hele grote collectie kerstplaatjes. Zo zijn er: arrensleeŽn, kerstmutsen, kerststukjes, sneeuwpoppen, rendieren en nog veel meer.

* Sneeuweffect: hier kun je een script krijgen waarmee je een sneeuweffect kunt creŽren voor je pagina! Mooie grote sneeuwvlokken.

* Trudy's Christmas Shoppe: hier kun je veel verschillende kerstafbeeldingen vinden, onder andere: kerstbomen, kerstmannen, sneeuwmannen, cadeautjes en nog veel meer.

Kerstmuziek

* Kerst Midi's: een hele hoop verschillende kerstmuziekjes die je op je site kan laten afspelen. Je kunt de midi's downloaden door met de rechtermuisknop op de link van het muziekje te klikken en het bestand dan op te slaan.

* Nog meer Kerst Midi's: met onder meer de liedjes: 'We wish you a merry christmas', 'So this is christmas', 'Oh denneboom' en 'Let it snow'.

* Lockergnome.com kerstmidi's: een selectie van mooie kerstliedjes. De kwaliteit van deze midi's is prima.

Een uitgebreide uitleg over hoe je achtergrondmuziek in je site kunt verwerken vind je overigens hier.

Kerst topsites

Hieronder vind je nog een aantal toplijsten met websites die speciaal over kerst gaan. Daar staan allerlei leuke kerstwebsites tussen. Neem maar eens een kijkje.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

De makkelijkste manier om je eigen website te maken?
Dat is via een website bouwer als Weebly. Hiermee kun je eenvoudig via je browser door middel van drag-en-drop een website bouwen. Je kunt volledig gratis beginnen met 500MB webruimte voor je site. Zo nodig kun je een betaald pakket nemen met eigen domeinnaam, "onbeperkte" opslag (fair use policy) en e-commerce mogelijkheden.

Weebly is daarom een prima optie als je snel een website in elkaar wilt zetten. Kennis van HTML of het installeren van een eigen content management systeem is niet nodig bij Weebly.

Klik hier om te starten met je Weebly website!

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2021 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]