Terug naar beginpagina Homepage-Maken.nl
YourHosting Webhosting   

Gratis MIDI's

Hier geef ik een overzicht van sites waar je gratis MIDI bestanden kunt downloaden. Deze kun je vervolgens gebruiken als achtergrondmuziek op je site. Hoe dat precies moet kun je in dit artikel lezen.

* FreeMidi.org: deze midi directory heeft gratis midi's die alfabetisch gerangschikt zijn in rubrieken als film themes, artiesten / bands, nationale volksliederen, seizoensmidi's (kerst, halloween), TV themes en video games.

* MIDI Database: gigantische database met allerlei MIDI's onderverdeeld in verschillende genres. Met: rock, pop, rap, country, blues en nog veel meer.

* Free Midi Zone: veel gratis MIDI's vooral ingezonden door bezoekers van de site. Veel MIDI's van populaire nummers.

* FindMidis een site met een groot aantal MIDI bestanden van allerlei artiesten en bands. De MIDI's zijn alfabetisch gerangschikt.

Wat vond je van dit artikel?

Hits: | Aantal Stemmen: | Gemiddelde:
 

Homepage-Maken Tip

Heb je genoeg van je hostingprovider?
Neem dan een host die wel de kwaliteit kan bieden die je zoekt. Breng je site bijvoorbeeld onder bij Argeweb. Deze host heeft een goede reputatie en de reacties van klanten zijn over het algemeen heel positief. Verder bieden ze een 'niet goed geld terug'-garantie van 30 dagen.

Argeweb Hosting biedt uitgebreide support door middel van uitgebreide FAQ's en documentatie, een online helpdesk en is ook telefonisch bereikbaar voor vragen.

Het Standaard hostingpakket is voor veel mensen het meest geschikte pakket. Je krijgt het volgende:

Al met al is dit een prima pakket voor nog geen €8 per maand. Er zijn natuurlijk ook nog andere pakketten beschikbaar, mocht je een uitgebreider hostingpakket zoeken.

Zoekfunctie en Overige Info


Copyright © Homepage-Maken.nl 2000-2017 · Privacybeleid

Deze pagina voldoet aan de XHTML 1.0 richtlijnen     Deze pagina voldoet aan de CSS richtlijnen

[Naar boven]  [Home]